Založ si blog

Kto sú 99% , 1. časť z X-dielneho seriálu.

Za každou novou stranou či občianskym hnutím je nejaká konkrétna osoba, poznáme ich ako Kotlebovcov, Matovičovcov, Puškárovcov, Chmelárovcou, Molnárovcou… Len nepoznáme 99%-ovcov, vieme len to čo povedal občiansky aktivista pán Chmelár, že sa mu spočiatku páčilo, že za 99% stojí sponzor a veľkopodnikateľ Weis, ktorý sa priznal k sponzorstvu.  Nevadila mu jeho minulosť, ale nestal sa predsedom, a doposial nemali ani zjazd a tak nemal kto schváliť volebný program, a predsa ich zaregistrovali do volieb? Natíska sa oprávnene otázka, kto sú 99% bez svojho vodcu?

Kotlebovci vo svojom článku „Na 99% ide o ďalší – kapitalistický – klon SDL“ píšu, že: „ako upozorňoval portál Zvedavec, za hnutím 99% stojí miliardár Soros, ktorého skutočným cieľom je odpútať pozornosť od hospodárskej krízy – bánk – a zamerať ju proti jednotlivým vládam štátov, ktoré sú v skutočnosti len figúrkami v tejto bankárskej hre“.

Ak by to bola ovšem pravda, položme si otázku, prečo by potrebovali takých kandidátov, ktorí sú vyberaní z davu, len tak náhodným výberom a tiež náhodne kto sa prihlási a kto získa najviac „podporných“ hlasov cez internet? Veď s takými ľuďmi nemôžu predsa uspieť, bez osobností aké majú Kotlebovci, Matovičovcvi, ale aj Ficovci, Dzurindovci sa nedá vo voľbách uspieť. Ponúka sa niekoľko indícií. A prvú uvediem v tomto dieli, ostaté v ďalších dieloch.

Už som si zvykol, že všetko čo navonok vyzerá čierne je v skutočnosti biele alebo naopak. Keď politici vyhlásia v médiách, že nebudú zdražovať, tak v tom čase v zákulisí pripravujú scenár na zdražovanie a podobne. Zaujal ma dôvod, pre ktorý odstúpil z kandidátky 99% známy občiansky aktivista pán Chmelár, ktorého si vážim, lebo s ním súhlasím, že treba novú občiansku ústavu a mal by ju schvaľovať občiansky ľudový snem, nie súčasní ani budúci politici. Pán Chmelár povedal, že sa nezhoduje s ich programovými cieľmi a hlavne, že mu vadí spôsob ako sa zostavuje kandidátka, lebo by sa nedostali na kandidátku jeho ľudia. Pre moju prvú indíciu sa musí čitateľ stotožniť s názorom, že ani  Chmelárovci ani Kotlebovci nie sú objektami Sorosových záujmov. Potom je pravda niekde inde.

Moje názory opieram o skutočnosť, že kandidátka, ktorá bola zverejnená po odovzdaní na ministerstve vnútra sa diametrálne líši od kandidátov uverejnených na internete, ktorí súťažili o priazeň verejnosti. Na konečnej kandidátke sa objavilo 25% mien, ktoré neboli uverejnené na internete a 50% mien, ktoré boli uverejnené na internete, ale patrili do skupiny s nízkym počtom odporúčaní cez facebook. No a ďalších 25% do 150-tky nechali prázdne miesta. To je zaujímavá indícia, ktorá sa dá rozvinúť. Nemajú žiadn ani politickú osobnosť, ani občiansku osobnosť akou bol nesporne pán Chmelár a navyše ani občianskeho aktivistu, ktorý získal najviac odporúčaní cez facebook a teda teoreticky by mohol nahradiť pána Chmelára, sa na kandidátku nedostal. Trojramenná váha spravodlivosti sa začína naklánať na jednu stranu. Verím, že tentokrát nájdeme nie príjemnú pravdu, ale nepríjemnú holú PRAVDU.

Aby som si získal Vašu dôveru, uvádzam linku na kandidáta uverejneného na internete 30 minút pred skončením hlasovania, ktorý získal najväčší počet (879)odporúčaní cez facebook (tí na kandidátke mali hlboko pod,teda 0-100 odporúčaní) a predsa sa nedostal na oficiálnu kandidátku.

Linka: www.okds.info/99percent

Každý kandidát okrem zo zákona povinných dokumentov musel odovzdať výpis z registra trestov, čo chápem, lebo tým sa dala overiť namiesto OP nespochybniteľná totožnosť. Ale každý kandidát dostal na podpis okrem vyhlásenia kandidáta aj splnenie svojho záväzku a informáciu Ako sa stať kandidátom, kde bolo uvedené  v čl. 4 „O Vašom mieste na kandidátke sa rozhodne v hlasovaní na internetovej stránke 99percent.sk. Preto by sme od Vás potrebovali aj krátky text o tom, prečo si myslíte, že by ste boli dobrý/á občiansky zástupca a Vašu fotografiu. To je achylová päta príbehu.

Dovoľujem si už teraz predpovedať, že keby sa o týchto nasledujúcich úvahách dozvedelo celé Slovensko, čo je v rámci dnešnej masmediálnej politiky nemožné, lebo občania nemajú svoj vlastný denník, týždenník či mesačník, tak by po prečítaní 3-tej časti tohoto blogu hnutie 99% získalo vo voľbách 0,01% hlasov, teda aby som bol presnejší, len tých 111, ktorí sú na ich kandidátke, plus rodinní príslušníci. Verím aj v to, že argument, ktorý Vám teraz predložím, postačí na to, aby ste si prečítali aj ďalší diel, lebo budeme spoločne pátrať ako to vlastne všetko funguje, či sú voľby dopredu licitované a dopredu dohodnuté s tým, že verejnosť, aby uverila o dopredu dohodnutých výsledkoch, tak sa robia rôzne prieskumy verejnej mienky na objednávku, alebo sú poctivé a spravodlivé ako celá naša milovaná štátna správa, alebo sa odhalí tretie rameno trojramennej váhy spravodlivosti (áno – nie / čas) a čitateľ bude šokovaný z holej PRAVDY.

Doteraz zistený záver:

Na ministerstve vnútra bola odovzdaná kandidátka s menami do čísla 111. Že by magické číslo, áno zaujalo nás toto číslo preveľmi, ale v tom negatívnom zmysle, lebo bola možnosť navrhnúť až do čísla 150. Aj majster tesár sa niekedy utne. Rekapitulácia je doposiaľ podľa verejne dostupných dokumentov takáto:

Spolu 22 ľudí pribudlo, na kandidátke i napriek tomu, že sa nezúčastnili verejnej súťaže cez internet.

Spolu 41 ľudí sa nedostalo na kandidátku, i keď sa zúčastnili verejnej súťaže, aj keď bolo pre nich miesto.

Spolu 39 ostalo voľných miest do 150, nakoľko kandidátka končila číslom 111.

Neurobili to náhodou preto, že sa niečoho obávali a práve preto vyčiarkli tých čo mali najviac odporúčaní, ktorí by sa teoreticky mohli prekrúžkovať dopredu a odsunuli by zo zvoliteľného miesta samotných zakladateľov? Alebo sa mýlim?

Čakám, že sa nájdu zdatní nielen právnici ale aj občania s právnym vedomím a napíšu nám svoj názor, či je táto prvá idnícia v rozpore  len s etikou alebo aj viac? Samozrejme prosím o vyjadrenie tých 41 čo sa zúčastnili súťaže ale boli hrubým spôsobom „odstavení“. Nezabudnite zobrať do úvahy, že ako sa mohlo takto rozhodovať, keď nebol žiaden ustanovujúci zjazd a neboli vytvorené žiadne dozorné orgány a sponzorské dary (bez povolenia usporiadať verejnú zbierku) ostali bez kotroly. Ďalší blog vznikne práve z Vašich príspevkov, ktoré zhrniem do občianského a možno aj právneho názoru. Ďalšia indícia bude o tom, či zakladatelia 99% pôjdu do parlamentu alebo do…., lebo „narazila kosa na kameň“.

 

Prísaha vlastencov Slovenska bez ohľadu na politickú orientáciu

26.04.2021

My občania Slovenskej republiky združení v Slovenskej občianskej domobrane prisaháme, že budeme brániť našu slobodu, rovnosť a bratstvo so všetkými praslovanskými národmi a usilovať sa o MIER v celosvetovom spojenectve čestných a statočných, charakterných a morálnych občanov suverénnych a národných krajín a spoločne porazíme novodobí fašizmus vstávajúci z hrobu [...]

Už je to vonku, COVID 19 je podvod! ! ! Súdy v troch štátoch spochybnili jeho existenciu! ! ! V Česku je revolúcia! !

03.04.2021

Nie je žiadnym tajomstvom, že už tri štáty Portugalsko, Dánsko a Fínsko súdnymi príkazmi zrušili nosenie rúšok a nariadili vládam aby veci dôkladnejšie prešetrili. Je tomu viac ako rok, čo zažívame strach s koronavírusu, ale všetko netrvá večne. Je pandémia skutočnosťou, alebo len fikciou aby mohli celosvetovo organizované skupiny zarobiť milióny? Pravda sa [...]

Konšpiračné oddelenie v DOMOBRANE, útopia alebo realita?

31.03.2021

O konšpiráciách a dekonšpiráciách bolo napísaných veľa článkov a kníh ako aj prieskumov, tak napríklad až 54 % Slovákov si myslí, že protesty Za slušné Slovensko, ktoré boli zorganizované po smrti Jána Kuciaka, boli zorganizované zahraničnými mocnosťami a organizátori boli za to platení. Až 40% respondentov zo Slovenska podľa prieskumu GLOBSEC verí tomu, že [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

koloseo

Patríme medzi aktívnych občanov, ktorí sa zaujímajú o veci verejné a majú za cieľ presadiť ZMENU spoločenského zriadenia na priamu demokraciu na vzor Švajčiarska.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 48
Celková čítanosť: 196010x
Priemerná čítanosť článkov: 4084x

Autor blogu