Založ si blog

Kto je tu vlastne nepriateľ štátu Persona Non Grata?

Rakúska verejnoprávna televízia v pravidelnej piatkovej relácii Občiansky advokát rozoberá nezákonné rozhodnutia a nesprávne úradné postupy orgánov verejnej moci.Aspoň takto má minimálne vyzerať otvorená justícia.

V tom istom čase na druhom brehu Dunaja predstavitelia štátnej moci pískajú dôverne známu starú pesničku: „Nech len občan skúsi rozdať si to so štátom“. Problémy v justícii chce vláda riešiť proti-korupčným balíčkom, sudcovia za otvorenú justíciu obmedzením zásahu politikov do justície a občianski aktivisti otvorenými „bezbariérovými“ diskusiami vo verejnoprávnych médii.

Koľko vody bude musieť ešte pretiecť korytom Dunaja, kým si neosvojíme, že nikto tu nie je nepriateľ štátu? Ani občan bojujúci za svoje práva, ani sudca bojujúci za práva iných. Všetci vieme, že za všetky najzaužívanejšie spoločenské problémy, chudobu a nezamestnanosť nevynímajúc, môžu systémové chyby v základoch štátu. Málo betónu a žiadne železo! Málo občianskeho princípu, málo demokracie, žiadna verejnoprávna televízia.

Systémové chyby je možné odstrániť. Základy posilniť poriadnym pilierom. S poriadnym betónom a železom. Betónom myslím občiansky princíp a železom myslím slobodu prejavu vo verejnoprávnej televízii.

Je načase, aby sa zmenil postoj elity k verejnosti, verejnosti postavenej do pozície akejsi hlúpej pospolitosti, ktorá potrebuje len solidaritu.

Občan už nechce vašu solidaritu, občan potrebuje akceptovanie jeho vôle! 

Nehanbím sa za to, že som sa ocitol v takej šlamastike o ktorej píšem na www.koloseo.info. Slovenská rodina je v ohrození, tajný dohľad nad občanmi zaútočil proti mne tými naj-špinavejšími metódami – programom na rozklad rodiny, aby sa zbavil mojej dlhoročnej kritiky. Špinavé programy sú tie v ktorých tajný dohľad nad občanmi použije proti tzv. „nepriateľovi štátu“ (Persóna Non Grata) vlastnú rodinu, dobre čítate vlastná rodina môže najviac zraniť človeka. Takto začína rodinná vojna po útoku tajného dohľadu nad občanmi.

http://www.koloseo.info/prokuratura/010513

Kto si všimol, že pribúdajú ženy na dôležitých miestach v štátnej správe? Prečo? Ženy sú jednoducho vydiera-teľnejšie ako muži, to hovorí štatistika. Žena má väčší strach o svoje deti ako muži, žena je zraniteľnejšia ako muži od svojej podstaty. Kto zahryzol prvý do jablka na samom počiatku Adam či Eva? Aj v tomto prípade je žena nositeľkou útoku, žena ktorá zaútočila na svojho manžela, žena vedúca odboru všeobecnej kriminálky, ktorá prípad pridelila opäť žene vyšetrovateľke, ktorá podnet odmietla a opäť žena dozerajúca prokurátorka, ktorá opodstatnenú sťažnosť odmietla a celá vec sa týmto definitívne zamietla pod koberec. Zostal len jeden bezdomovec a šťastné ženy obdarované tučnými odmenami zo zdrojov tajného dohľadu nad občanmi. Takto vyzerajú u nás OČTK – orgány činné v trestnom konaní a ak sa niekomu nepáči, môže sa sťažovať len tak na „Lampárni“.

Preto treba diskusné relácie, aby sa takéto prešľapy mohli verejne prediskutovať a občan nech potom rozhodne kde je pravda. Na tento cieľ by mali aj u nás slúžiť verejnoprávne média.

Občania túžia po zmene, ale kto urobí takú zmenu aby sa zmenil systém? No politické strany nie, tým tento bordel vyhovuje, ale máme jedinečnú príležitosť – prezidentské voľby. Podporte občianskeho kandidáta, ktorý vás nesklame! 

http://www.peticie.com/peticiaobcianskehokandidatajanamolnara

Prečo? Tento „fašizmus“ (nadradenosť jedných na úkor iných) som zažil na vlastnej koži, stačilo, je čas do protiútoku, ja Vám splním, čo Vám len ostatní sľubovali! Prečo? Lebo na mne a mojej rodine sa „vyskúšali“ tie naj-špinavejšie praktiky tajného dohľadu nad občanmi a ten zruším ako prvé po nástupe do funkcie resp. stačí ak sa dostanem pred televízne kamery, to mi bude stačiť ak mojú petíciu podporí aspoň 10.000 poškodených občanov. Potom poviem celú PRAVDU nahlas!

http://www.youtube.com/watch?v=4Zoq0aczY0I&feature=c4-overview&list=UUScWFbgIHaFUXWiX53RAMnw

 

Prísaha vlastencov Slovenska bez ohľadu na politickú orientáciu

26.04.2021

My občania Slovenskej republiky združení v Slovenskej občianskej domobrane prisaháme, že budeme brániť našu slobodu, rovnosť a bratstvo so všetkými praslovanskými národmi a usilovať sa o MIER v celosvetovom spojenectve čestných a statočných, charakterných a morálnych občanov suverénnych a národných krajín a spoločne porazíme novodobí fašizmus vstávajúci z hrobu [...]

Už je to vonku, COVID 19 je podvod! ! ! Súdy v troch štátoch spochybnili jeho existenciu! ! ! V Česku je revolúcia! !

03.04.2021

Nie je žiadnym tajomstvom, že už tri štáty Portugalsko, Dánsko a Fínsko súdnymi príkazmi zrušili nosenie rúšok a nariadili vládam aby veci dôkladnejšie prešetrili. Je tomu viac ako rok, čo zažívame strach s koronavírusu, ale všetko netrvá večne. Je pandémia skutočnosťou, alebo len fikciou aby mohli celosvetovo organizované skupiny zarobiť milióny? Pravda sa [...]

Konšpiračné oddelenie v DOMOBRANE, útopia alebo realita?

31.03.2021

O konšpiráciách a dekonšpiráciách bolo napísaných veľa článkov a kníh ako aj prieskumov, tak napríklad až 54 % Slovákov si myslí, že protesty Za slušné Slovensko, ktoré boli zorganizované po smrti Jána Kuciaka, boli zorganizované zahraničnými mocnosťami a organizátori boli za to platení. Až 40% respondentov zo Slovenska podľa prieskumu GLOBSEC verí tomu, že [...]

ukrajina

Hrozivý scenár CIA: Ukrajina môže vojnu s Ruskom prehrať už tento rok

19.04.2024 07:50

Bill Burns tiež na príklade ilustroval, ako veľmi ukrajinským silám chýba munícia.

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15, aktualizované: 07:25

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

koloseo

Patríme medzi aktívnych občanov, ktorí sa zaujímajú o veci verejné a majú za cieľ presadiť ZMENU spoločenského zriadenia na priamu demokraciu na vzor Švajčiarska.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 48
Celková čítanosť: 196972x
Priemerná čítanosť článkov: 4104x

Autor blogu