Založ si blog

Prečo pán Fico nezverejnil gratuláciu Mečiarovi k jeho 70. narodeninám?

Denníky uverejnili, že predseda vlády pán Róbert Fico poslal svojmu predchodcovi a bývalému koaličnému parterovi Vladimírovi Mečiarovi list o ktorom sa predpokladá, že je to blahoželanie k 70. narodeninám. Obsah listu sa nepodarilo zistiť.

Verejnosť vie, že sa ÚPN podarilo zrekonštruovať vytrhnuté stránky zo zoznamu príslušníkov ŠTb kde figurovalo aj meno Vladimír Mečiar s prezývkou Doktor. Týždenník Spestator pripomenul, že zmiznuté stránky s menami Mečiar a Svechota nie sú jedinými prípadom, kedy sa začiatkom 90. rokoch záhadne stratili dokumenty ŠtB.

Osemnásť obálok s dokumentami údajne zmizlo aj z trezoru takzvanej Tisovej vily, ktoré používala pobočka ŠtB v Trenčíne. Podľa správy bezpečnostného výboru z tohoto obdobia bývalý viceprezident ministerstva vnútra Leonard Čimo potvrdil, že spisy zobrali na príkaz Mečiara, ktorý bol vtedy ako minister vnútra jeho nadriadeným.

Či bol alebo nebol pán Róber Fico na nejakých vytrhnutých stránkach, ktoré sa nikdy nenašli a nepodarilo sa ich rekonštruovať sa už asi nikdy nedozvieme. Ale máme indície tajnej spolupráce, prečo inak by si pán Fico budoval svoju kariéru na Mečiarovom mene.

Krátky prehľad Fico o Mečiarovi:

„Víťaz slovenskej politiky bude ten, kto pošle Vladimíra Mečiara preč z politiky.“ (2000)
„Pre mňa je dôležité, aby som ako tridsaťsedemročný človek neskončil v politike len preto, lebo chcem zažiť dvojročné dobrodružstvo s niekým, kto je v Európe absolútne neakceptovateľný. Formulka HZDS mínus Mečiar je pre mňa svätá.“ (august 2001)
„Opakujem – Smer nikdy nikoho nevylúčil z možnej spolupráce. Avšak poučka HZDS mínus Mečiar je pre mňa svätá.“ V rozhovore pre Plus 7 dní (január 2002)
„Najradšej by som nekomentoval pána Mečiara, ide o človeka, ktorý nemá rovnaké názory každý deň.“ (5. marca 2002)
„Je veľmi nebezpečné stretávať sa s pánom Mečiarom, pretože on potom interpretuje stretnutia po svojom…“ (apríl 2002)
„Kvôli tomu, aby zlepšil svoj medzinárodný imidž, zabudol Mečiar na národné záujmy.“ (máj 2002)
„Za udalosti v rokoch 1994 až 1998 nesie pán Mečiar plnú osobnú a politickú zodpovednosť. Preto Smer nemôže s ním ako s osobou spolupracovať.“ (máj 2002)
„Ja som v štátnych službách od roku 1992, vy od roku 1990. Presne viem, aké majú príjmy poslanci a predseda vlády. Musel by som žiť ako korytnačka 250 rokov, aby som v tejto štátnej službe zarobil toľko peňazí, ako vy teraz hovoríte.“ K informácii, že Mečiar zaplatil za Elektru 41 miliónov korún (máj 2002)

Robert Fico ešte ako podpredseda SDĽ v júli 1998 zdôraznil nielen to, že SDĽ nepôjde „do vlády, na čele ktorej by stál pán Mečiar alebo pán Gašparovič“, ale dodal, že sa obaja natoľko diskvalifikovali, že ani jeden, ani druhý by už nemali zastávať žiadnu štátnu funkciu.

Keby som bol policajt tak by som si urobil indíciu, že v tom liste bolo poďakovanie, že pán Mečiar nevydal zo svojích rúk vytrhnuté stránky registrov spolupracovníkov komunistickej ŠtB v ktorom bolo aj jeho meno a zároveň oznámenie o vyrovnaní účtov s predchádzajúcim koaličným partnerom za slobodu, ktorú mu daroval.

V liste určite nie je poďakovanie lídrovi Hnutie za demokratické Slovensko, ktorému sa podarilo vybudovať CHORÚ DEMOKRACIU

http://www.youtube.com/user/chorademokracia

Prísaha vlastencov Slovenska bez ohľadu na politickú orientáciu

26.04.2021

My občania Slovenskej republiky združení v Slovenskej občianskej domobrane prisaháme, že budeme brániť našu slobodu, rovnosť a bratstvo so všetkými praslovanskými národmi a usilovať sa o MIER v celosvetovom spojenectve čestných a statočných, charakterných a morálnych občanov suverénnych a národných krajín a spoločne porazíme novodobí fašizmus vstávajúci z hrobu [...]

Už je to vonku, COVID 19 je podvod! ! ! Súdy v troch štátoch spochybnili jeho existenciu! ! ! V Česku je revolúcia! !

03.04.2021

Nie je žiadnym tajomstvom, že už tri štáty Portugalsko, Dánsko a Fínsko súdnymi príkazmi zrušili nosenie rúšok a nariadili vládam aby veci dôkladnejšie prešetrili. Je tomu viac ako rok, čo zažívame strach s koronavírusu, ale všetko netrvá večne. Je pandémia skutočnosťou, alebo len fikciou aby mohli celosvetovo organizované skupiny zarobiť milióny? Pravda sa [...]

Konšpiračné oddelenie v DOMOBRANE, útopia alebo realita?

31.03.2021

O konšpiráciách a dekonšpiráciách bolo napísaných veľa článkov a kníh ako aj prieskumov, tak napríklad až 54 % Slovákov si myslí, že protesty Za slušné Slovensko, ktoré boli zorganizované po smrti Jána Kuciaka, boli zorganizované zahraničnými mocnosťami a organizátori boli za to platení. Až 40% respondentov zo Slovenska podľa prieskumu GLOBSEC verí tomu, že [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

koloseo

Patríme medzi aktívnych občanov, ktorí sa zaujímajú o veci verejné a majú za cieľ presadiť ZMENU spoločenského zriadenia na priamu demokraciu na vzor Švajčiarska.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 48
Celková čítanosť: 197003x
Priemerná čítanosť článkov: 4104x

Autor blogu