Založ si blog

Konšpiračné oddelenie v DOMOBRANE, útopia alebo realita?

O konšpiráciách a dekonšpiráciách bolo napísaných veľa článkov a kníh ako aj prieskumov, tak napríklad až 54 % Slovákov si myslí, že protesty Za slušné Slovensko, ktoré boli zorganizované po smrti Jána Kuciaka, boli zorganizované zahraničnými mocnosťami a organizátori boli za to platení.

Až 40% respondentov zo Slovenska podľa prieskumu GLOBSEC verí tomu, že ochorenie Covid-19 neexistuje a že je iba nástrojom na manipulovanie spoločnosti. Proti novému koronavírus u SARS-CoV-2 by sa dalo zaočkovať len 36 percent Slovákov.[21]

Dá sa teda dedukovať, že v dnešnej dobe si väčšina myslí, že nákup testovacích sád a vakcín cez trnavskú firmu prihral Matovičovi k získaniu miliónov za provízie. Provízia je tottiž neoficiálna ale na 100% overená informácia, ktorá sa dáva sprostredkovateľovi z predajnej ceny při každom obchode, je to nástroj na zbohatnutie určite skupiny ľudí aj za cenu predraženie tovaru.

Na Wikipédie sa konšpiračné teórie alebo sprisahanie vysvetľuje tak, že istá skupina vedome alebo tajne pôsobí v neprospech inej skupiny ľudí alebo celého ľudstva s cieľom získať veľké financie na úkor udalosti ako výsledok tajného sprisahania.

Konšpiračné teórie vychádza z predpokladu, že:

– náhody neexistujú,

– zdanie klame,

– všetko so všetkým súvisí (skryté súvislosti možno odhaliť prepojením zdanlivo nesúvisiacich informácií; sprisahania hýbu históriou),

– cieľom všetkého snaženia je dosiahnutie moci, prospech ukazuje na pôvodcu (cui bonov čí prospech?) .

Rozdiel medzi konšpiráciou a konšpiračnou teóriou

„Jednoducho povedané: konšpirácia je skutočné sprisahanie, ktorých bolo v histórii mnoho. Zatiaľ čo konšpiračná teória sa iba snaží vysvetliť nejakú udalosť ako sprisahanie“

Ale poďme k veci:

Prečo je dôležité aby sme o týchto veciach sa vážne zamysleli. Dnešný pokrok v technologiach či už sledovacích alebo komunikačných dovoľuje v relatívne krátkom čas v utajovanom prežime sa spolčiť tajnému spolku s cieľom ako seba obohatiť na úkor druhých.

Moderná domobrana by nemala byť pod žiadnou politickou záštitou, ale výlučne len občianskou záležitosťou. Dôvod je jednoduchý, dnes už len málokto verí, že do prezidentského kresla zasadla úplne neznáma žena, alebo za predsedu vlády sa stal človek s čistým srdcom.

Moderná domobrane z týchto dôvodov aby sa občania dokázali brániť proti organizovanej politickej skupine alebo skupín (kolaiícia a opozícia), ktoré tajnými dohodami sa snažia oklamať občanov a vyrobiť udalosti tak, aby oni zbohatli a väčšina schudobnela. Občania nemajú účinne prostriedky obrany, keďže oni majú pod kontrolou od polície, prokuratúry súdnictvo, armádu a tajné služby a každého, kto by chcel oponovať veľmi rafinovane zničia a vždy to navonok musí vyzerať ako jeho vlastné zavinenie. Jasnejším dôkazom je kniha Eduarda Hakla ms názvom Odhalenie Slovenskej informačnej služby v ktorej sa okrem iného dočítate, že sám človek je bezbranný a bezmocný, lebo dokážu zariadiť situácie tak, že prenasledovaný koná proti svojej vôle z donútenie okolnosti a postupnosti krokov.

Aj ja som väzňom vo vojenskom stane navonok dobrovoľne ale bol som donútený, lebo inú alternatívu mi nedovolili. I keď som odpracoval celý život, neuznali mi časť práce v Slovenskej televízie, časť práce vo vlastnom vydavateľstve, kde mi ekonómka pozabudla platiť dôchodkové poistenie a tak mám len 230 eur dôchodok, kto si dokáže prenajať čo len garsónku a vyžiť, mať mobil a internet, môže mi poradiť pričom štát mi dlhuje podľa právoplatných rozsudok vyše č milióny a „dražobné mafie“ mi ukradli rodinný dom a všetci generálni prokurátori ignorujú moje podnety.

Mám toľko skúsenosti s prenasledovaním mojej osoby, že už na prvý pohľad viem odhadnúť čo tým sledujú, preto plne sa budem snažiť aby domobrana založená výlučne na občianskom princípe mala konšpiračné oddelenie v ktorom budú pôsobiť nielen prenasledovaní ľudia, ale aj tí ktorí maj bohaté skúsenosti z prenasledovania, len sa nevedia brániť. Kto sa pridá????

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001448388496

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=K5yRle3PUvk

http://www.youtube.com/user/chorademokracia

www.koloseo.info/Vymaz-blogov-HS

Prísaha vlastencov Slovenska bez ohľadu na politickú orientáciu

26.04.2021

My občania Slovenskej republiky združení v Slovenskej občianskej domobrane prisaháme, že budeme brániť našu slobodu, rovnosť a bratstvo so všetkými praslovanskými národmi a usilovať sa o MIER v celosvetovom spojenectve čestných a statočných, charakterných a morálnych občanov suverénnych a národných krajín a spoločne porazíme novodobí fašizmus vstávajúci z hrobu [...]

Už je to vonku, COVID 19 je podvod! ! ! Súdy v troch štátoch spochybnili jeho existenciu! ! ! V Česku je revolúcia! !

03.04.2021

Nie je žiadnym tajomstvom, že už tri štáty Portugalsko, Dánsko a Fínsko súdnymi príkazmi zrušili nosenie rúšok a nariadili vládam aby veci dôkladnejšie prešetrili. Je tomu viac ako rok, čo zažívame strach s koronavírusu, ale všetko netrvá večne. Je pandémia skutočnosťou, alebo len fikciou aby mohli celosvetovo organizované skupiny zarobiť milióny? Pravda sa [...]

Bola by domobrana záchranou pre občanov proti vyčíňaniu Igora Matoviča?

21.03.2021

História pozná aký význam mala domobrana pri jej vzniku, v USA keď občania si nevedeli vymôcť svoje práva, založili „Ku klux klan“ z ktorého neskoršie vznikla oficiálna domobrana, lenže je to len tiež štátna inštitúcia, platená zo štátneho rozpočtu a je finančne a logisticky veľmi náročná podobne ako sme poznali ľudoví milície za socializmu. V Európe majú [...]

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.

koloseo

Patríme medzi aktívnych občanov, ktorí sa zaujímajú o veci verejné a majú za cieľ presadiť ZMENU spoločenského zriadenia na priamu demokraciu na vzor Švajčiarska.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 48
Celková čítanosť: 197355x
Priemerná čítanosť článkov: 4112x

Autor blogu