Založ si blog

Už je to vonku, COVID 19 je podvod! ! ! Súdy v troch štátoch spochybnili jeho existenciu! ! ! V Česku je revolúcia! !

Nie je žiadnym tajomstvom, že už tri štáty Portugalsko, Dánsko a Fínsko súdnymi príkazmi zrušili nosenie rúšok a nariadili vládam aby veci dôkladnejšie prešetrili.

Je tomu viac ako rok, čo zažívame strach s koronavírusu, ale všetko netrvá večne. Je pandémia skutočnosťou, alebo len fikciou aby mohli celosvetovo organizované skupiny zarobiť milióny? Pravda sa pomaly odkrýva. Zaujímavé výroky padli v Portugalsku, kde súd dal za pravdu vedeckým pracovníkom,

„Pokud je někdo PCR testovaný pozitivně, když je použita hranice 35 nebo více cyklů (jak je pravidlem ve většině laboratořích v Evropě a USA), pravděpodobnost, že daný člověk je nakažený, je menší než 3 %, a pravděpodobnost, že daný výsledek je falešně pozitivní, je 97 %.”

Už vyše roka sú Slováci obmedzovaní a vyzerá to tak, že tými trikmi o vládnej kríze ide o ochranu Matoviča s cieľom, aby v konečnom dôsledku nikto nebude niesť zodpovednosť za „prešustrované milióny“ a zomrelých občanov nakazenými práve stierkami, ba naopak nielenže sa vykradla štátna pokladnica a politici svorne si podelili provízie za predražené obchody, ale zákazom vychádzania, prevádzkovania živnosti sa priviedli slovenskí živnostníci do krachu. Celý národ je v chudobe – špajze prázdne. Podvodníci hrajú nám naďalej divadielko s vládnou krízou a myslia si, že všetko zahrajú do autu, do zabudnutia.

V Česku je revolúcia, pri Vltave sa prechádzajú tisíce ľudí bez rúška. Polícia je bezmocná!!! V novinách a na sociálnych sieťach posielajú videa a fotografie ako odporujú Covid režimu, všade plno ľudí bez rúšok, či ráno na obed alebo večer, pričom stále platí núdzový stav zákaz vychádzania a povinné prekrývanie horných dýchacích ciest. Polícia je bezradná, ľudia sa im vysmievajú z ich bezmocnosti. Hrozí defenestrácia, ktoré už mali niekoľko, od Husitskej kedy v roku cca 600 vyhádzali radních z okien radnice, cez nepokoje v rokoch 1483 v pražských uliciach a posledná bola v r. 1618 pri stavovskej revolúcie a začiatok tridsaťročnej vojny, hovorilo sa aj o štvrtej v súvislosti s úmrtím ministra Jána Masarika.

Celosvetový podvod odhalený! Ale ako ďalej na Slovensku, kde vládne chaos umelo vyvolaný aby sa prekryl podvod? Matovič s Čaputovou hrajú premiéru a ministri podávali demisiu aby bol zmätok čo najdokonalejší, pričom išlo o jedno nájsť pre Matoviča bezpečný úkryt pred trestom za krátenie daní, kde zarobil milióny a vyhral voľby, to je krásny súvis pre konšpiračné teórie.

Nuž treba vytlačiť falošných hráčov z našich ulíc, ktorí sú za divadlo platení oligarchiou, pouličných krikľúňov, ktorí organizujú protesty aby sa hralo, že je tu demokracia a treba nevyhnutne a urýchlene začať budovať vlastnú občiansku DOMOBRANU!!!!

V USA funguje domobrana od ústupu kuklux klanu a stále je navŕtaná ako vírus v tkanivách americkej spoločnosti. Členovia Ku-KluxKlanu zvyknú sami seba označovať ako „Rytieri … Ku-kluxklan od roku 1866, kedy vznikol, nikdy v skutočnosti úplne nezanikol. Tam kde nepomôže štát urobia poriadok členovia Kuklux klanu terajšej Domobrany. Všetko zlé je na niečo dobré,

Slovensko potrebuje svoju vlastnú DOMOBRANU na občianskom princípe. Jedine Domobrana bude legitímna zasiahnuť, tam kde rozum nedokáže podvod zastaviť. Domobrana má totiž to jednú nenahraditeľnú výhodu, vo svojej štruktúre je tzv. dekonšpiračné oddelenie. To sú odborníci, žurnalisti, lekári, spisovatelia, právnici, ktorí by vedeli napísať obžalobu na súdy a v prípade korupcie v mimoriadnych prípadoch aj rozsudkom rozhodnúť a vinníkov aj v krajných prípadoch potrestať. Naše stanovisko prípravného výboru vychádza z titulku tohoto blogu. Máme legitímne právo zobrať osud do vlastných rúk. Občania majú aj v zmysle Ústavy SR právo postaviť sa na odpor, ak niekto demontuje demokraciu a ohrozuje ich životy a dôstojnosť.

Určitý signál vyslal aj prezident Ruskej Federácie Putin, ktorý varuje, že zatiaľ pokiaľ rozpútal západ „covid mániu“ potichu NATO a americké vojská obkľučujú hranice Ruska. Hrozí apokalypsa, Rusi sa budú brániť a nikto nebude vidieť ako dopadajú na ich územia rakety protistrany s jadrovými hlavicami, je to reálna hrozba, treba zastaviť šialenú nenávisť voči Ruskej Federácii. Treba zmeniť zahraničnú politiku, ale na to treba nových ľudí, tých, ktorí boli doposiaľ prenasledovaní za to, že oni by nedovolili aby sme došla tak ďaleko, že nám hrozí apokalypsa. Peniaze si nikto do hrobu nezoberie. Nečestnosť sa nevypláca, nejaký český miliardár vraj zahynul lebo helikoptéra v zahraničných horách nezvládla víchricu, načo mu boli tie miliardy, osud si ho našiel a nájde si všetkých podvodníkov.

Radoví občania nechcú defenestráciu, ale chceme riadnu ochranu na občianskej báze a to bude historicky odskúšaná občianska domobrana aj s de-konšpiračným oddelením. To bude postrach pre darebákov a podvodníkov a prvé čo presadíme prostredníctvom ľudového referenda je zrušenie premlčania trestných činov týkajúcich sa krátenia daní a rozkrádania štátnej pokladnice, alebo aspoň predlženie na 30 rokov. To sú naše peniaze, daňových poplatníkov!!! Teraz je na Vás aby ste odhadli komu veriť, či najatým krikľúňom, ktorí budú zakladať falošné domobrany ako paralelne štruktúry alebo ozaj prenasledovaným občanom, ktorí roky poukazujú ako ich štát prenasleduje.

Hľadajte cez google domobranu a pridajte sa!. Združujeme najviac prenasledovaných občanov, ktorí mali byť v parlamente ale nie sú, lebo darebáci ich prenasledujú a nedovolia im dýchať. Pracujeme na novej Ústave, nových pravidlách spolunažívania aby neboli žiadne konania občan proti občanovi v rozpore s dobrými mravmi a nových stanovách Domobrany.

Súvisiace blogy:

https://www.hlavnydennik.sk/2021/04/01/je-matovic-len-diktator-a-danovy-podvodnik-ktory-zatajuje-trestnu-cinnost-inych-alebo-je-aj-zlodej-napadov-a-vobec-nekope-za-obycajnych-ludi/

https://filipadamik.blog.sme.sk/c/558172/domobrana-ako-ucinny-prostriedok-obrany-obcanov-bez-politickeho-zasahovania.html

https://koloseo.blog.pravda.sk/2021/03/31/konspiracne-oddelenie-v-domobrane-utopia-alebo-realita/

https://dennikn.sk/blog/2326550/ktora-nova-strana-bude-ochotna-podporit-uzakonenie-domobrany-na-obcianskom-principe/

https://janmolnar3.blog.sme.sk/

Prísaha vlastencov Slovenska bez ohľadu na politickú orientáciu

26.04.2021

My občania Slovenskej republiky združení v Slovenskej občianskej domobrane prisaháme, že budeme brániť našu slobodu, rovnosť a bratstvo so všetkými praslovanskými národmi a usilovať sa o MIER v celosvetovom spojenectve čestných a statočných, charakterných a morálnych občanov suverénnych a národných krajín a spoločne porazíme novodobí fašizmus vstávajúci z hrobu [...]

Konšpiračné oddelenie v DOMOBRANE, útopia alebo realita?

31.03.2021

O konšpiráciách a dekonšpiráciách bolo napísaných veľa článkov a kníh ako aj prieskumov, tak napríklad až 54 % Slovákov si myslí, že protesty Za slušné Slovensko, ktoré boli zorganizované po smrti Jána Kuciaka, boli zorganizované zahraničnými mocnosťami a organizátori boli za to platení. Až 40% respondentov zo Slovenska podľa prieskumu GLOBSEC verí tomu, že [...]

Bola by domobrana záchranou pre občanov proti vyčíňaniu Igora Matoviča?

21.03.2021

História pozná aký význam mala domobrana pri jej vzniku, v USA keď občania si nevedeli vymôcť svoje práva, založili „Ku klux klan“ z ktorého neskoršie vznikla oficiálna domobrana, lenže je to len tiež štátna inštitúcia, platená zo štátneho rozpočtu a je finančne a logisticky veľmi náročná podobne ako sme poznali ľudoví milície za socializmu. V Európe majú [...]

Rafah

Abbás: Útoku na Rafah môžu zabrániť len Spojené štáty

28.04.2024 13:30

Plánovanej pozemnej operácii izraelskej armády v Rafahu na juhu Pásma Gazy môžu zabrániť iba Spojené štáty, uviedol Mahmúd Abbás.

Rusko, Deň víťazstva

Poľský minister: Západ má na výber, či porazí Rusko na Ukrajine alebo na poľských hraniciach

28.04.2024 12:48

Sikorski tvrdí, že keby Putin vyhral, bol by ako Hitler. Zmocnil by sa priemyslu a Ukrajincov by poslal bojovať ďalej na západ.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Polícia odstránila propalestínske tábory na troch amerických univerzitách

28.04.2024 10:58

Polícia v sobotu zadržala takmer 200 ľudí na troch amerických univerzitách, kde sa konali protesty proti vojenskej operácii Izraela v Pásme Gazy.

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

koloseo

Patríme medzi aktívnych občanov, ktorí sa zaujímajú o veci verejné a majú za cieľ presadiť ZMENU spoločenského zriadenia na priamu demokraciu na vzor Švajčiarska.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 48
Celková čítanosť: 197433x
Priemerná čítanosť článkov: 4113x

Autor blogu