Založ si blog

Prísaha vlastencov Slovenska bez ohľadu na politickú orientáciu

My občania Slovenskej republiky združení v Slovenskej občianskej domobrane prisaháme, že budeme brániť našu slobodu, rovnosť a bratstvo so všetkými praslovanskými národmi a usilovať sa o MIER v celosvetovom spojenectve čestných a statočných, charakterných a morálnych občanov suverénnych a národných krajín a spoločne porazíme novodobí fašizmus vstávajúci z hrobu dejín, tvrdým úderom našich pästí. Tak prisaháme.

Foto: Archív autora

„ Už je všeobecne známe, že vláda SR pripravuje za zatvorenými dverami tzv. proti-pandemický zákon, ktorý by jej umožňoval udržať si absolútnu moc a nariaďovať celoplošné zákazy a obmedzenia slobôd, aj bez predĺženia núdzového stavu“.

Už odmietam hru na schovávačku, v prvom rade je občan a jeho príbeh až druhoradé je vláda a jej štátny aparát presiaknutý krvou a korupčnými kauzami. Stačilo! Novodobí fašizmus zapadnutý prachom dejín sa oprašuje a vstáva z hrobu aby nás zamoril epidémiou strachu, moru chorôb a usmrtil nás.

Nie, pani prezidentka, my sa budeme báť zomierať, lebo my nechceme predčasne zomierať, my chceme žiť dôstojný život bez strachu a neustáleho ohrozovania, Vy zomrite a nebojte sa tej smrti, veď naší predkovia zomierali na bojiskách brániaci sa hroziacemu fašizmu, tak aj my budeme bojovať a nie zomierať!

Nie, pajáci hrajúci divadlo na neexistujúcej a imaginárnej politickej scéne, ktorú vytvorili virtuálni tak zvaní „investigatívci„ nadľudia, ktorí si hovoria novinári a žurnalisti, (česť výnimkám) vytvorili klamstvami a nenávistnými proti staroslovanskými prejavmi atmosféru strachu a v skutočnosti intrigami pripravujú III. Svetovú vojnu, ktorá svojimi atómovými a kybarneticko-chemickými zbraňami prináša smrť a skazu a tým sa rozhodli vyhladiť ľudstvo ako také a zotročiť zostávajúcu väčšinu slobodných, čestných a statočných ľudí. NIE! To my väčšina nedovolíme!!!

Pokračovanie Návrhu na memorandum Slovenskej domobrany. https://www.hlavnydennik.sk/2021/04/25/my-obcania-slovenskej-republiky-zdruzeni-v-slovenskej-obcianskej-domobrane-prisahame/

Osobné odôvodnenie: (I.verzia)
Moje osobné odôvodnenie, je v tom, že som vyzval generálneho prokurátora, aby začal stíhať organizovanú zločineckú skupinu pod verejne známym menom „dražobné mafie“, vyzval som špeciálneho prokurátora by začal vyšetrovať nielen mafiu v kauze „Kočner a spol“ spolu s 13 sudcami, ale aj ich počiny v tejto organizovanej zločineckej skupiny, vyzval som prezidentku Zuzanu Čaputovú aby sa s úplnou vážnosťou venovala aj domácim zločincom organizovaní v „dražobnej mafii“, (ukradli mi rodinný dom, rozložili rodinu a zmarili vydanie bezdôvodného obohatenia vo výške vyše 4,7 milióna podľa právoplatných a vykonateľných rozsudkov) osobne som odovzdal bývalému premiérovi a plagiátorovi Igorovi Matovičovi výzvu na založenie vyšetrovacieho občianskeho apolitického a nezávislého tímu pri kancelárii predsedu vlády, v deň otvorených dverí v NR SR som osobne vysvetlil predsedovi Sme rodina Borisovi Kollárovi, terajšiemu predsedovi NR SR nutnosť začať boj proti dražobným mafiám, čo potvrdil ako poslanec, nie ako občan svojím podpisom pod moju petíciu s textom „Žiadam, aby predseda Národnej rady Slovenskej republiky prijal návrh kandidatúry Jána Molnára na funkciu prezidenta Slovenskej republiky v r. 2019. „, čo hanebne neskoršie poprel a v médiach ma nazval podvodníkom,
že predseda SNS Andrej Danko ako úradujúci predseda NR SR svojvoľne zobral späť podpisy niekoľkých poslancov z mojej petície bez rozhodnutia súdu (poslanec nemôže svoj podpis zobrať späť spod prísahy) teda jednal protiprávne, lebo vedel ako právnik, že na Slovensku platí zásada „není dôležitá forma (názov) ale dôležitý je obsah, a týmto zmaril moju účasť v prezidentských voľbách, zo strachu môjho vyhlásenia, že ak ma občania zvolia ako vrchného veliteľa ozbrojených síl, použijem armádu na ochranu zákona a spravodlivosti proti dražobným mafiám a iných tajných spolkov a vyhlásim stanné právo nie proti občanom a ľudu ale proti organizovanej zločineckej skupine združených pod verejne známym názvom „Dražobné mafie“, zruším skorumpovanú vládu a parlament, vyhlásim predčasné parlamentné voľby s 3 mesačným predstavovaním nových politických osobnosti, zatiaľ neznámych a prenasledovaných občanov, nie ako sa stalo, že biznis prerástol na celoplošné testovanie s ohrozením nášho života, ale ako prezident vyhlásim celoplošné amnestie na všetky exekúcie, ktorými boli občania uvedený do stavu krajnej núdze, zbedačení a zotročení zahraničnými bankármi prezlečených za investormi, že sa budem usilovať o celosvetový mier a Slovensko bude neutrálna krajina spolu so Švajčiarskom a Rakúskom tvoriť mierovú zónu cez ktorú neprejdu cudzie vojska aby ohrozovali praslovanské národy!

Všetci sa dopustili zatajovania trestnej činnosti organizovanej skupiny zločincov.

Pokračovanie v budúcom blogu v ktorom okrem pokračovania Návrhu Memoranda Slovenskej domobrany vysvetlím prečo som sa stal nepohodlným a prenasledovaným občanom SR. Sťažnosť v Štrasburgu na www.koloseo.info/ESLP-Molnar

Už je to vonku, COVID 19 je podvod! ! ! Súdy v troch štátoch spochybnili jeho existenciu! ! ! V Česku je revolúcia! !

03.04.2021

Nie je žiadnym tajomstvom, že už tri štáty Portugalsko, Dánsko a Fínsko súdnymi príkazmi zrušili nosenie rúšok a nariadili vládam aby veci dôkladnejšie prešetrili. Je tomu viac ako rok, čo zažívame strach s koronavírusu, ale všetko netrvá večne. Je pandémia skutočnosťou, alebo len fikciou aby mohli celosvetovo organizované skupiny zarobiť milióny? Pravda sa [...]

Konšpiračné oddelenie v DOMOBRANE, útopia alebo realita?

31.03.2021

O konšpiráciách a dekonšpiráciách bolo napísaných veľa článkov a kníh ako aj prieskumov, tak napríklad až 54 % Slovákov si myslí, že protesty Za slušné Slovensko, ktoré boli zorganizované po smrti Jána Kuciaka, boli zorganizované zahraničnými mocnosťami a organizátori boli za to platení. Až 40% respondentov zo Slovenska podľa prieskumu GLOBSEC verí tomu, že [...]

Bola by domobrana záchranou pre občanov proti vyčíňaniu Igora Matoviča?

21.03.2021

História pozná aký význam mala domobrana pri jej vzniku, v USA keď občania si nevedeli vymôcť svoje práva, založili „Ku klux klan“ z ktorého neskoršie vznikla oficiálna domobrana, lenže je to len tiež štátna inštitúcia, platená zo štátneho rozpočtu a je finančne a logisticky veľmi náročná podobne ako sme poznali ľudoví milície za socializmu. V Európe majú [...]

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

fico, šimečka

Prieskum: Smer vedie, ale PS a Hlas sú blízko. V parlamente by boli aj SNS a Republika

28.04.2024 14:45

Najvyššie preferencie v apríli má strana Smer, ktorá by získala 21,1 percenta hlasov. V parlamente by bolo podľa prieskumu Focusu 7 strán.

koloseo

Patríme medzi aktívnych občanov, ktorí sa zaujímajú o veci verejné a majú za cieľ presadiť ZMENU spoločenského zriadenia na priamu demokraciu na vzor Švajčiarska.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 48
Celková čítanosť: 197453x
Priemerná čítanosť článkov: 4114x

Autor blogu