Založ si blog

Holá PRAVDA o práve na „adresu“

Mnohí aktívni občania ani len netušia, čo ich čaká, ak sa im nevydarí biznis, alebo ak sa dostanú do predĺženia z dôvodov nízkej minimálnej mzdy, alebo jednoducho, ak sa zadĺžia a dlh nebudú vedieť splatiť.

Ústava SR zaručuje každému bez rozdielu právo na dôstojný život, právo na súkromie, korešpondenciu, sociálna charta a iné medzinárodné dohovory zaručujú ešte väčšie práva, právo na rodinný život, právo na účinnú sociálnu pomoc a ďalšie a ďalšie.

Realita však ukazuje, že štát prestal slúžiť občanom, ale práve naopak bojuje proti občanom. Ako inak si vysvetliť, že medzi nami sa objavujú ľudia, jednotlivci aj celé rodiny, ktorým z donútenia odobrali občianský preukaz s uvedením trvalého pobytu s presným názvom ulice a popisného čísla a nahradili ho zápisom trvalej adresy, napríklad : Obyvateľ starého mesta Bratislavy. Bez presnej adresy.

Poviete si, že však nejde o nič, veď majú kde bývať, tak na adrese vôbec nezáleží!. Opak je však pravdou. Štát nemá zabezpečenú bytovú otázku a títo ľudia bývajú v prenajatých bytoch, u príbuzných a podobne. Bez identifikačnej adresy trvalého bydliska s presným označením ulice a popisného čísla však nie je možné otvoriť si účet v banke, dostať pôžičku, ani sa na novo zamestnať.

Medzi nami pribúdajú ako „huby po daždi“ novodobí „bezdomovci“ – nie „špinaví tuláci s igelitkami v rukách“, ale občania v bielych košeliach, mnohí na vysokých pozíciách v podnikoch či inštitúciách, ktorí sa dostali do bytovej núdze nie vlastným pričinením. Sú to napríklad obyvatelia bytov v reštituovaných bytových domoch, v ktorých si väčšinou nový vlastník neželá ich ďalší pobyt, alebo tí, ktorí strácajú svoje obydlia v dobrovoľných dražbách a podobne.

Následne strácajú aj adresu trvalého bydliska a do OP im napíšu strohú adresu: Obyvateľ mesta XY. Bez akéhokoľvek označenia ulice a popisného čísla. „To je čo?“ – hovorí vedecký pracovník Slovenskej akadémie vied Mgr. Jozef Sivák na diskusnom fóre o priamej demokracii.

http://youtu.be/UIqOknGV45I

Holá PRAVDA je taká, že „neznámy páchateľ“ porušuje veľmi rafinovane naše základné práva a slobody. Vo vyspelých demokraciách sa nemôže stať, aby občan z akýchkoľvek dôvodov stratil adresu trvalého bydliska. Vo vyspelých demokraciách aj utečenec dostane adresu trvalého bydliska, dokonca aj väzeň má korešpondenčnú adresu. Dokedy si, vážení občania, necháme šliapať po našich právach?

 

 

 

 

Prísaha vlastencov Slovenska bez ohľadu na politickú orientáciu

26.04.2021

My občania Slovenskej republiky združení v Slovenskej občianskej domobrane prisaháme, že budeme brániť našu slobodu, rovnosť a bratstvo so všetkými praslovanskými národmi a usilovať sa o MIER v celosvetovom spojenectve čestných a statočných, charakterných a morálnych občanov suverénnych a národných krajín a spoločne porazíme novodobí fašizmus vstávajúci z hrobu [...]

Už je to vonku, COVID 19 je podvod! ! ! Súdy v troch štátoch spochybnili jeho existenciu! ! ! V Česku je revolúcia! !

03.04.2021

Nie je žiadnym tajomstvom, že už tri štáty Portugalsko, Dánsko a Fínsko súdnymi príkazmi zrušili nosenie rúšok a nariadili vládam aby veci dôkladnejšie prešetrili. Je tomu viac ako rok, čo zažívame strach s koronavírusu, ale všetko netrvá večne. Je pandémia skutočnosťou, alebo len fikciou aby mohli celosvetovo organizované skupiny zarobiť milióny? Pravda sa [...]

Konšpiračné oddelenie v DOMOBRANE, útopia alebo realita?

31.03.2021

O konšpiráciách a dekonšpiráciách bolo napísaných veľa článkov a kníh ako aj prieskumov, tak napríklad až 54 % Slovákov si myslí, že protesty Za slušné Slovensko, ktoré boli zorganizované po smrti Jána Kuciaka, boli zorganizované zahraničnými mocnosťami a organizátori boli za to platení. Až 40% respondentov zo Slovenska podľa prieskumu GLOBSEC verí tomu, že [...]

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo silné zemetrasenie, evakuovali školy. Otrasy cítili aj Atény

29.03.2024 11:04, aktualizované: 12:41

Obyvatelia regiónu Olympia hovorili o veľmi silných otrasoch.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

koloseo

Patríme medzi aktívnych občanov, ktorí sa zaujímajú o veci verejné a majú za cieľ presadiť ZMENU spoločenského zriadenia na priamu demokraciu na vzor Švajčiarska.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 48
Celková čítanosť: 196044x
Priemerná čítanosť článkov: 4084x

Autor blogu