Založ si blog

Kto sú 99% , 4 časť – MV vydalo Rozhodnutie, ktorým. . .

Ministrstvo vnútra SR – sekcia verejnej správy – odbor všeobecnej vnútornej správy, oddelenie vnútorných vecí vydalo Rozhodnutie OVVS 3-2011/029916 v konaní o slobodnom prístupe k informáciám vo veci žiadosti OZ Občianske stredisko pre rozvoj demokracie a ľudských práv, že „v časti žiadosti predloženia prezenčnej listiny zo zasadnutia najvyššieho orgánu politickej strany s názvom 99% – občiansky hlas  nevyhovuje, pretože povinná osoba nemá k dispozícii požadovanú informáciu.“

V odôvodnení sa uvádza, že  občianske združenie s názvom Občianske stredisko pre rozvoj demokracie a ľudských práv požiadalo o sprístupnenie informácií, a to fotokópiu návrhu na registráciu štatutárnych zástupcov, uznesenia ustanovujúceho najvyššieho orgánu strany príslušného podľa zaregistrovaných stanov  a  prezenčnej listiny účastníkov zo zasadnutia najvyššieho orgánu strany. Prvé dva dokumenty boli poskytnuté, ale prezenčnú listinu účastníkov zo zasadnutia najvyššieho orgánu strany nemá povinná osoba k dispozícii.

Ďalej MV vo svojom prípise uviedlo, že čo sa týka voľby predsedu strany a predsedu predsedníctva a ďalších orgánov strany ako republiková organizácia strany, ktorá jediná môže meniť stanovy a dohliadať na príjem financií, nemá tieto dokumenty k dispozícii a podľa ich názoru problematika, ktorú uvádzame ohľadne nezákonnej verejnej zbierky a kontroly nad použitými financiami „ je vnútornou záležitosťou politickej strany, do postavenia a činnosti ktorých môžu štátne orgány zasahovať len v medziach zákona“.

Pre verejnosť teda ostalo utajené kto a kedy bol zvolený za predsedu strany a predsedu predsedníctva, ktorý podľa stanov má právo navrhovať zostavenie problematickej kandidátnej listiny a teda nemal kto schváliť uvedené návrhy kandidátov. Tieto úkony vykonali zakladajúci členovia a štatutárni zástupciavia bez riadneho snemu, nakoľko žiaden snem sa nekonal. Ostáva naďalej aj záhadou podľa akého zákona uskutočnili zakladatelia verejnú zbierku, keď zo zákona sa verejná zbierka politickým stranám zakazuje. Tiež ostáva záhadou, koľko vyzbierali financii od občanov na inkriminovaný účet v Tatrabanke a ako s týmito peniazmi „od občanov“ naložili.

Myslím si, že občania boli oklamaní samotnými zakladateľmi, nakoľko bilbordy s nápisom „99%“ boli zviditeľnené ešte pred registráciou strany a podľa zaregistrovaných stanov používa táto strana srkátený názov „ 99% „ teda identifikácia je jasná. Potom vyhlásili cez internet verejnú zbierku (zo zákona zakázanú) pod zámienkou, že kandidátka bude zostavovaná na základe internetového hlasovania, na čo im občania naleteli a vyše 17 tisíc občanov im poslalo nezistené množstvo peňazí. Čo sa týka kandidátov cez internet aj tí boli oklamaní, uvedení do omylu, nakoľko realita je taká, že občania ktorí získali cez internet najviac hlasov neboli zaradení na kandidátku, z logického dôvodu, aby sa neprekrúžkovali na popredné miesta a nevytlačili zakladateľov aj s „inými“. Napokon sa na kandidátke objavilo 22 mien, ktoré nesúťažili na internete, 89 mien z internetu s najmenšou podporou, samozrejme z toho istého dôvodu, aby sa neprekrúžkovali dopredu a nevytlačili zakladateľov a „iných“ a napokon 41 ľudí, ktorí súťažili na internete vôbec neboli zaradení na kandidátku aj keď bolo miesto – bolo odovzdaných 111 mien na kandidátke z možných 150.

Treba na záver povedať, že kandidáti súťažiaci na internete o poradie na kanidátke museli zaslať potrebné dokumenty a ja som tiež osobne odovzdal v kancelárii organizátorov (kancelária patriaca SDL) prehlásenie kandidáta o tom, že nekandidujem za inú politickú stranu osobne podpísané, výpis z registra trestov na overenie totožnosti, fotografiu a krátku notickú s cieľmi, ktorá bola uverejnená na internete. Takže kompleté osobné údaje, osobne podpísané a úradne overené.

Jedno je však isté, v priamom prenose sme videli Gorilu v menšom prevedení, občania zaplatili volebnú kampaň zakladateľom politickej strany, i keď zákon zakazuje usporiadať politickým stranám verejnú zbierku a niekto sa riadne obohatil, lebo občania nemali, nemajú a nebudú mať vnútra kontrolu nad účtom Tatrabanky na ktorý sa posielali peniaze. Z listu vyplýva, že záujem nemá ani ministerstvo vnútra.

Už dlhé roky snívam sen o spravodlivosti, pokiaľ ho snívam sám, je to stále len sen. Ak ho začnú snívať viacerí stane sa sen realitou. Snívajte so mnou akoby smezistili koľko „zakladatelia“ vyzbierali nezákonným spôsobom, ja odhadujem od 500 tisíc po 5 miliónov Euro, otázkou ostáva, koľko si kto dal do vlastného vrecka alebo koľko si rozdelilo tých 22 mien, ktoré vôbec nesúťažili cez internet ale predsa sa dostali na kandidátku? Žiaľ na Slovensku je všetko možné!!! Snívam o tom, že tento seriál si všimnú OČT, pozývam Vás snívať so mnou, možno premeníme sen na realitu.

Pozri reláciu Kontra a zapoj sa!
http://www.youtube.com/watch?v=ZUR23QlDvvU&feature=colike

Prísaha vlastencov Slovenska bez ohľadu na politickú orientáciu

26.04.2021

My občania Slovenskej republiky združení v Slovenskej občianskej domobrane prisaháme, že budeme brániť našu slobodu, rovnosť a bratstvo so všetkými praslovanskými národmi a usilovať sa o MIER v celosvetovom spojenectve čestných a statočných, charakterných a morálnych občanov suverénnych a národných krajín a spoločne porazíme novodobí fašizmus vstávajúci z hrobu [...]

Už je to vonku, COVID 19 je podvod! ! ! Súdy v troch štátoch spochybnili jeho existenciu! ! ! V Česku je revolúcia! !

03.04.2021

Nie je žiadnym tajomstvom, že už tri štáty Portugalsko, Dánsko a Fínsko súdnymi príkazmi zrušili nosenie rúšok a nariadili vládam aby veci dôkladnejšie prešetrili. Je tomu viac ako rok, čo zažívame strach s koronavírusu, ale všetko netrvá večne. Je pandémia skutočnosťou, alebo len fikciou aby mohli celosvetovo organizované skupiny zarobiť milióny? Pravda sa [...]

Konšpiračné oddelenie v DOMOBRANE, útopia alebo realita?

31.03.2021

O konšpiráciách a dekonšpiráciách bolo napísaných veľa článkov a kníh ako aj prieskumov, tak napríklad až 54 % Slovákov si myslí, že protesty Za slušné Slovensko, ktoré boli zorganizované po smrti Jána Kuciaka, boli zorganizované zahraničnými mocnosťami a organizátori boli za to platení. Až 40% respondentov zo Slovenska podľa prieskumu GLOBSEC verí tomu, že [...]

Polícia / Policajná páska / Policajné auto /

Hádka dvoch mužov v obci Dlhá nad Váhom sa skončila vraždou

25.04.2024 11:28

Motív a všetky okolnosti prípadu sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Český predseda vlády Petr Fiala.

Ďalší odchod z Fialovej vlády: končí ministerka pre vedu a výskum

25.04.2024 11:07

Ministerka pre vedu a výskum nemala vlastné ministerstvo, ale len úrad s niekoľkými zamestnancami.

France Moulin Rouge

Ostalo len LIN ROUGE. Vrtuľa legendárneho mlyna na streche parížskeho kabaretu sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

koloseo

Patríme medzi aktívnych občanov, ktorí sa zaujímajú o veci verejné a majú za cieľ presadiť ZMENU spoločenského zriadenia na priamu demokraciu na vzor Švajčiarska.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 48
Celková čítanosť: 197285x
Priemerná čítanosť článkov: 4110x

Autor blogu