Založ si blog

Kauza „Gorila“ –náhoda alebo cielená manipulácia

Keď chcel Hitler zaútočiť na Rusko, vymysleli jeho generáli zastierací manéver – predstieranie útoku na Anglicko. V operácii Bagration zase generáli Čerevnej armády vymysleli iný zastieraci manéver – predstieranie prípravy ofenzívy na Severnej Ukrajine, zatiaľ čo skutočný hlavný smer útoku viedol cez močiare v Bielorusku. Predstierací manéver ma vždy za cieľ dosiahnúť víťazstvo pomocou skrytých a utajovaných úmyslov.

 

Veľmi dobrú paralelu ku gorile nájdeme v americkej histórii v škandále Watergate. V tomto škandále išlo tiež o odhalenie štátneho tajomstva bývalým pracovníkom spravodajských služieb, ktorý zverejnil, že intervencia vo Vietname bola plánovaná dávno predtým, než sa stala a incident v Tonkinskom zálive bol vyfabrikovaný CIA. Tento škandál mal za následok odstúpenie Nixona z postu prezidenta USA a absolútne stiahnutie amerických vojsk z Vietnamu a zmenu vládnej garnitúry.

 

Podobnosť je v tom, že aj tu v kauze Gorila sa odhalil utajený spis tajnej služby v ktorom išlo o politické klamstvá o demokracii, teda podvod na verejnej mienke, vlastizradu, krádeže, obohacovanie a tunelovanie štátneho rozpočtu, jedným slovom spis odhalil klamstvám politických garnitúr o demokracii. Rovnako tak následkom Gorily bude politická porážka starých politických strán ako SDKÚ, SMER-SD, KDH a odstúpenie prezidenta, ale nie z dôvodov zmeny v prospech väčšiny, ale pre nastúp nových štruktúr a nových tvárí do politiky, o ovládnutie parlamentu a následne aj vlády. V praxi to znamená, že do parlamenutu sa dostanú vďaka Gorile určite SaS, Most-Híd, Obyčajní ľudia, Zmena z doľa, 99% – občianský hlas a možno aj SDĽ a PaS, ako riadená opozícia.

 

Riadená opozícia znamená, že je kontrolovaná starými štruktúrami, ktoré vymysleli Gorilu, a bola od začiatku vytvorená touto oligarchiou s cieľom udržania politického vplyvu ako prispôsobenie sa meniacej sa verejnej mienke. Verejnosť už príliš veľa vie o korupcii na súdoch, chudobe, bezdomovstve, zlodejine a predsaj oligarchia nemôže dopustiť aby ich potrestali ozajstní poškodení, čestní nikým neriadení a slušní občania. Tí by ich ozaj posadili do väzenia, zatiaľ čo riadená opozícia ich len bude strašiť, ukľudní verejnú mienku heslom „ľady sa pohli“ a ďalších 10 rokov môžu naďalej podvádzať, kradnúť porušovať ľudské práva, len novým zmodernizovaným spôsobom.

 

Český politik pán Peter Pithard jasne povedal, že tzv. „nežná revolúcia“ nebola ničím iným len odovzdaním moci prezlečením kabátov, aby sa komunistickí aparátnici zmocnili majetku nás všetkých a vytunelovali národné poklady. Tiež sa predstieralo, že kurič s hercom „porazili“ komunisticku moc. Veď keby nedošlo k dohodoe, nemohli dvaja ľudia poraziť komunistickú starnu chránenú armádou, políciou a ľudovými milíciami. Veď tejto rozprávke už len veria účinkujúci, ale ľud už pozná pravý scenár „nežnej revolúcie“ –  majetkový prevrat. Inými slovami v histórii vždy nastal riadený prevrat len preto a vždy v tom čase, aby sa nevyvŕbila nespokojnosť s vtedajšou garnitúrou do skutočného a poctivého prevratu v ktorom by padali hlavy oligarchov.

 

Aj ja som sa zúčastnil protestu Gorila, aj ja som chcel prehovoriť z pódia k účastníkom protestu, ale organizátorka navonok Lucia Janovič mi povedala, „pán Molnár, Vás ja nepustím k mikrofónu, vás dobre poznám, vy by ste tu hovoril 15 minút o inom, než je zmyslom tohto protestu.“ Áno, mala pravdu, chcel som povedať ľuďom pravdu, nielen pravdu, že riešením je zmena systému na priamu demokracie, ale aj túto pravdu, ktorú ste si prečítali, ale dobre, že ma nepustila, lebo asi by ma spoluobčania vypískali, keby som im povedal ozaj čo si myslím o „riadenom“ proteste Gorila. Aj s tou účasťou by som bol opatrný, neprišlo 5.000 ľudí ako sa plánovalo ale prišlo čoci viac ako 800 ľudí, vystúpenia boli trapné, podstatné, že išli pred prezidentský palác kričaqť o vlastizrade, veľmi podobne ako v škandále Watergatte žiadali prezidenta odstúpiť a bariéru pred NR SR neprelomili „davy“, ale podľa scenára im polícia otvorila dvierka. Viaceré tváre a masky na tvárach mi pripomínali, že ide o akciu istej politickej strany s istým cieľom, aby sa k moci dostala riadená opozícia. Aby si niekto nemyslel, že tu zastávam staré štruktúry, nie, ja som za zmenu, ale za systémovu zmenu, nie pomocou riadenej opozície, ale prostredníctvom priamej demokracie tak ako sa snažím vysvetľovať ľuďom od tzv. „nežnej revolúcie“ na www.koloseo.info/17november, alebo www.okds.info/avantgarda .

Na záver len toľko, preľudnanosť planéty a nenažranosť oligarchie spolu s globálnym otepľovaním naznačuje blížiacu sa celosvetovú ekonomickú krízu a masívnu mirgáciu v ktorej prežijú len tí najdravší jedinci a najsilnejšie spolky. Aby si mohli naplniť vrecká musia zdražovať už zajtra, preto sa už verejne hovorí, že teplo pôjde o 100% hore, že zdražia cigarety a postupne aj potraviny. Národ si nesmie tieto veci uvedomovať, preto im oligarchia podhodila kosť Gorilu.

Pozri podrobnejšie zdôvodnenie a urob si názor!

http://www.youtube.com/watch?v=CjduuQxvN70&list=UUScWFbgIHaFUXWiX53RAMnw&index=1&feature=plcp

Prísaha vlastencov Slovenska bez ohľadu na politickú orientáciu

26.04.2021

My občania Slovenskej republiky združení v Slovenskej občianskej domobrane prisaháme, že budeme brániť našu slobodu, rovnosť a bratstvo so všetkými praslovanskými národmi a usilovať sa o MIER v celosvetovom spojenectve čestných a statočných, charakterných a morálnych občanov suverénnych a národných krajín a spoločne porazíme novodobí fašizmus vstávajúci z hrobu [...]

Už je to vonku, COVID 19 je podvod! ! ! Súdy v troch štátoch spochybnili jeho existenciu! ! ! V Česku je revolúcia! !

03.04.2021

Nie je žiadnym tajomstvom, že už tri štáty Portugalsko, Dánsko a Fínsko súdnymi príkazmi zrušili nosenie rúšok a nariadili vládam aby veci dôkladnejšie prešetrili. Je tomu viac ako rok, čo zažívame strach s koronavírusu, ale všetko netrvá večne. Je pandémia skutočnosťou, alebo len fikciou aby mohli celosvetovo organizované skupiny zarobiť milióny? Pravda sa [...]

Konšpiračné oddelenie v DOMOBRANE, útopia alebo realita?

31.03.2021

O konšpiráciách a dekonšpiráciách bolo napísaných veľa článkov a kníh ako aj prieskumov, tak napríklad až 54 % Slovákov si myslí, že protesty Za slušné Slovensko, ktoré boli zorganizované po smrti Jána Kuciaka, boli zorganizované zahraničnými mocnosťami a organizátori boli za to platení. Až 40% respondentov zo Slovenska podľa prieskumu GLOBSEC verí tomu, že [...]

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

koloseo

Patríme medzi aktívnych občanov, ktorí sa zaujímajú o veci verejné a majú za cieľ presadiť ZMENU spoločenského zriadenia na priamu demokraciu na vzor Švajčiarska.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 48
Celková čítanosť: 196046x
Priemerná čítanosť článkov: 4084x

Autor blogu