Založ si blog

Odkaz od Slováka žijúceho v Amerike Petra Stefana

Vážený čitateľ, bol som splnomocnený k uverejneniu tohoto originálneho textu z listu Petra Stefana, ktorý nemá zriadený blog na Pravde, ale rád by, aby sa o jeho úvahe dozvedelo čo najviac Slovákov. Ja osobne nezodpovedám za obsah ale sa s ním stotožňujem. Je to aj historický odkaz pre našu novú vládu, ktorej foto som použil z Facebooku.

———————- Odpis z listu ———————

30 rokov prázdnych rečí a sľubov. 30 rokov drancovania Slovenského hospodárstva. 30 rokov nedotknuteľnosti a beztrestnosti čelných predstaviteľov Slovenského štátu. 30 rokov ponižovania a uťahovania opaskov. 30 rokov páchania nedoziernych podvodov na Slovenskom národe.
Výsledok ? Úpadok Slovenskej spoločnosti ako morálny ako intelektuálny tak aj ekonomický je až tragický. Žijem v Spojených štátoch a s z hrôzou sledujem dianie na Slovensku. Slovensko nikdy nikoho ani ekonomicky ani morálne už nedobehne ani keby utekalo oproti. Radšej sa vráťte k nejakej novej forme socialistického zriadenia spoločnosti s aplikovanou trhovou ekonomikou. V podstate aj tak všetko čo máte na Slovensku sa aj tak postavilo za čias socializmu. Nemocnice, sídliská, školy, univerzity, celková infraštruktúra, energetika, vodárenská štruktúra, jadrová energetika a tak ďalej a tak ďalej… Veď na Slovensku Vám ani diaľnicu nevedia dostavať. Zaveďte socializmus a budete sa mať určite lepšie.
Ľudia u Vás zomierajú na liečiteľné choroby. Príklad: ľudia horia v Prešove a hasiči nemajú dostatočnú výškovú techniku ale hlavná vec že si u Vás niekto ide robiť super kšeft na kúpe útočných bojových štíhačiek.
Na čo sú Vám Slovákom útočne stíhačky ? Chcete sa pod taktovkou severoatlantickej aliancie NATO zapliesť do vojny proti Rusku ?
Slovanský národ – Slovensko bude bojovať proti slovanskému národu – Rusku ? Čo ste už na tom Slovensku komplet rozum potratili?
Poľnohospodárstvo ste si zničili. Zdravotníctvo máte v rozklade. Lieky -Potraviny – Benzín – Naftu – Energie – Dopravu a veľa veľa ďalších máte už drahšie ako tu v Amerike. Na Slovensku máte oveľa vyššie dane ako tu v USA a čoskoro o pár rokov budete mať drahšie už aj služby.
Ľudia sú prenasledovaní za názor. To nevidíte kam sa rútite ? Treba sa prebudiť !
Ak sa zapletiete do vojny proti Rusku to bude Vaša naprostá skáza – smrť!
Vojenská ofenzíva proti Rusku bude spustená zhruba do dvadsiatich rokov a na tomto sa chcete spolupodieľať Slováci? Každému, kto číta tieto riadky dávam na vedomie, že vojenský biznis tu v USA je jedným z hlavných ekonomických piliérov. Z času na čas musí USA všetku tú vojenskú produkciu aj použiť, aby sa mohla produkovať nová a nová a tak dookola. Preto bol napríklad: Vietnam – Líbia – Iraq – Irán -Sýria – Juhoslávia – Afganistan – Kórea – Sudán – Somálsko a mnohé mnohé ďalšie agresívne intervencie Spojených štátov. Čo si myslíte že po spustení vojny proti Ruskej federácii kam budú padať rakety ? Paríž ? Londín ? Praha ? Viedeň ? Ženeva ? Kodaň ? Helsinki ? Rím ? Barcelona ? Berlín ? Brusel ? Nie nie vážený Slováci tam nikde ani na jedno z týchto miest nespadne ani jedna raketa. Ako prvé sa zničia štáty ako Slovensko alebo teda ich časti ako východ Slovenska – východ Maďarska – východ Poľska…
Vystúpte čo najskôr z NATO a EÚ a Vyhláste vojenskú neutralitu.
Zaveďte socializmus s aplikovanou trhovou ekonomikou ako majú napríklad v Číne a choďte vlastnou cestou inák Vás čaká peklo. Je mi nesmierne ľúto všetkých trpiacich ľudí u Vás na Slovensku ktorí tam žijú na hranici biedy. Nevedia sa dostať k liekom, umierajú na liečiteľné choroby. Živoria z pár stovák mesačne. Toto všetko je výsledok Vašej 30 ročnej „demokratickej“ cesty od roku 1989. Neviete postaviť pred
zodpovednosť nikoho z tých, ktorý spôsobili tento stav Slovenskej spoločnosti. Neviete pracovať s princípom parlamentnej demokracie a v podstate ani s demokraciou ako takou. Posledných 30 rokov je toho naprostým zdrvujúcim dôkazom. Chodievam občasne na Slovensko a novo
postavené od roku 1989 čo vidím sú len nejaké nákupné centrá, rôzne shopingi, Auparky, Lidly, Tescá,telekomunikačné centrá, autoshowrumi, nejaké otrokárske fabriky kde Slováci robia za pár stovák a produkujú tak obrovské zisky ktoré idú aj tak do zahraničia, nejaké elektrodomy ako napríklad NAY a tak ďalej ale nevidím žiadnu nemocnicu postavenú po roku 1989 nevidím žiadnu novú infraštruktúru žiadne nové školy či univerzity alebo nejaké nové výskumné ústavy nevidím žiadne nové dopravné stanice žiadne nové letiská žiadne nové sídliská proste nič.
Vie mi tu niekto menovať aspoň jednu nemocnicu postavenú po roku 1989 ? alebo nejaké nové sídlisko postavené po roku 1989 niekde na Slovensku ? Diaľnica bude kedy ? Koľko bude stáť tá diaľnica ak bude dokončená ? Bude to najdrahšia diaľnica na kilometer výstavby v celom vesmíre či čo ?
Alebo napríklad : Počiatek prečo už nesedí vo väzbe a nehabú mu majetky? Balciar ? A mnohý mnohý iný…? Mladý ľudia na Slovensku žijú na hypotékach v bytoch, ktoré na Slovensku stoja od čias socializmu.To Vám Slováci nepríde trápne ?
Utekajte čím skôr zo štruktúr EÚ a NATO lebo ak Vás agresívna Amerika zatiahne do vojny proti Ruskej federácii tak boh s Vaším Slovenským národom.Američania sú národ
agresívnych útočných patriotov žijem tu v USA už dlhé roky a vidím to denno denne čo sú oni Američania zač.
ČSSR malo všetko úplne všetko a teraz už nemáte nič nič nič. Áno máte ako- že nejakú “ slobodu “ ale úprimne čo je to za sloboda ? Kvalita života po roku 1989 je hlboko hlboko pod úrovňou z pred roka 1989.Takmer 2 milióny Slovákov žije na hranici biedy. Toto ste chceli po roku 1989 ? Slováci prebuďte sa už konečne a utekajte z EÚ a NATO čím skôr. ČÍM SKÔR. Úpadok Slovenskej spoločnosti ako morálny tak aj ekonomický je až tragický. S nástupom zvráteného liberalizmu očakávajte naprosto drtivý doslova drtivý dopad celého Slovenska. Takmer 10.000 ľudí ročne mŕtvych na liečiteľné choroby na tak malý štát akým je Slovensko to už nesie znaky páchanej genocídy!!!
2 milióny ľudí na Slovensku žijúcich v biede z pár stovák mesačne to je Slovenská pracujúca chudoba. 600.000 nezamestnaných ľudí bez práce. 500.000 dôchodcov s dôchodkom nižším ako 350 eur. 600.000 prevažne mladých ľudí bolo nútených odísť zo Slovenska. 500.000 ľudí na Slovensku síce pracujú ale len na dohodu o vykonaní práce s príjmom hlboko hlboko pod úrovňou minimálnej mzdy. Zdravotníctvo v naprostom úpadku. Viac ako 3 a pol milióna exekúcii toto všetko sú výsledky celkovej tragiky Slovenského národa. Tragika úpadku sa s pribúdajúcim časom bude ďalej len a len prehlbovať. V priebehu roka 2020 očakávajte na Slovensku zhruba 15 až 20 % zdražovanie úplne všetkého, počnúc napríklad elektrickou energiou končiac mliekom…Každým rokom sa na Slovensku čoraz viac a viac ľudí prepadá do biedy a ani rok 2020 toho nebude výnimkou. Škoda celého Slovenského zotročeného národa. Tu v Amerike ak človek nevie dôveryhodne dokladovať pôvod majetku, takýto človek o takýto majetok automaticky prichádza v plnom rozsahu. U Vás na Slovensku je to ako ? Voľby 2020 sú príkladom naprostého úpadku a zdrvujúcej tragiky Slovenskej spoločnosti.
Socializmus časom zostane poslednou nádejou slovenského národa…

Peter Stefan

Môj posledný blog na HS

Krátky nevybavený list: Odchádzajúcemu premierovi Pelegrínimu ostal na vybavenie jeden stručný otvorený list v méně poškodených „bežných“ občanov kauzou Kočner a spol. + 13 sudcov, ktorí čakajú na odškodnenie.

Linka na mohu životopisnú knihu

https://janmolnar3.blog.sme.sk/

 

Prísaha vlastencov Slovenska bez ohľadu na politickú orientáciu

26.04.2021

My občania Slovenskej republiky združení v Slovenskej občianskej domobrane prisaháme, že budeme brániť našu slobodu, rovnosť a bratstvo so všetkými praslovanskými národmi a usilovať sa o MIER v celosvetovom spojenectve čestných a statočných, charakterných a morálnych občanov suverénnych a národných krajín a spoločne porazíme novodobí fašizmus vstávajúci z hrobu [...]

Už je to vonku, COVID 19 je podvod! ! ! Súdy v troch štátoch spochybnili jeho existenciu! ! ! V Česku je revolúcia! !

03.04.2021

Nie je žiadnym tajomstvom, že už tri štáty Portugalsko, Dánsko a Fínsko súdnymi príkazmi zrušili nosenie rúšok a nariadili vládam aby veci dôkladnejšie prešetrili. Je tomu viac ako rok, čo zažívame strach s koronavírusu, ale všetko netrvá večne. Je pandémia skutočnosťou, alebo len fikciou aby mohli celosvetovo organizované skupiny zarobiť milióny? Pravda sa [...]

Konšpiračné oddelenie v DOMOBRANE, útopia alebo realita?

31.03.2021

O konšpiráciách a dekonšpiráciách bolo napísaných veľa článkov a kníh ako aj prieskumov, tak napríklad až 54 % Slovákov si myslí, že protesty Za slušné Slovensko, ktoré boli zorganizované po smrti Jána Kuciaka, boli zorganizované zahraničnými mocnosťami a organizátori boli za to platení. Až 40% respondentov zo Slovenska podľa prieskumu GLOBSEC verí tomu, že [...]

Tomáš Drucker, minister školstva, výskumu, vývoja a mládeže SR

Drucker: Reedukačné centrá v Bystričanoch a Trstíne sa zatvoria

03.05.2024 14:40

Deti by mali byť do konca júna premiestené do iných zariadení.

parlament, fico

Fico sa zúčastní na mierovom summite. Eštok: Ukrajina potrebuje nepretržitú podporu

03.05.2024 14:14, aktualizované: 14:32

Rusko sa na mierovom summite nezúčastní.

Rusko / Špehovanie / Kyberkontrola /

NATO aj EÚ ostro odsúdili kyberútoky na Česko a Nemecko. Rusko ponesie následky, vyhlásila Baerbocková

03.05.2024 14:00, aktualizované: 14:31

EÚ je odhodlaná využiť celú škálu opatrení, aby odvrátila, odstrašila a odpovedala na ruské nekalé správanie v kyberpriestore," uviedol Borrell.

koloseo

Patríme medzi aktívnych občanov, ktorí sa zaujímajú o veci verejné a majú za cieľ presadiť ZMENU spoločenského zriadenia na priamu demokraciu na vzor Švajčiarska.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 48
Celková čítanosť: 197830x
Priemerná čítanosť článkov: 4121x

Autor blogu