Založ si blog

O čom budú voľby z pohľadu avantgardy? Kiska na slobode a Mečiar vo väzení, alebo Mečiar na slobode a Kiska vo väzení! Opäť volíme menšie ZLO, tip pre nerozhodných.

Posledným vzorovým príkladom boli prezidentské voľby kedy sme volili menšie zlo medzi Mečiarom a Gašparovičom. Volili sme menšie zlo Gašparoviča. Tieto emócie sa preniesli aj do terajších sobotných volieb do Národnej rady Slovenskej republiky. Dlhodobé emócie ukazujú, že voliči sa delia nielen podľa sociálnych skupín a k ním prislúchajúcich politických strán a hnutí, ale aj podľa skupín a skupiniek sympatizujúcich k politickým vodcom.

Obrázok: koláž dostupneho foto na facebooku

Kto vo voľbách získa a kto strati záleži na nás voličov ak by sme brali do úvahy, že voľby budú organizačne čestne slobodne a nezmanipulovane. Podľa môjho názoru máme dve možnosti, myslím tým nás voličov, ktorí sme doposiaľ nerozhodní. Všetkých ostatných sa to netýka. Momentálne prebieha boj medzi dvomi základnými frakciami politických zoskupení. Tá prvá je zoskupená okolo Kisku, ktorí otvorili „kočneriádu“ ako diskreditáciu smerákov a tá druhá je opozičná sústredená okolo Fica, ktorá zase otvára kauzy okolo podvodných konaní exprezidenta Kisku. V pozadí oboch skupín vysí kauza „Mečiarove amnestie“, preto si myslím, že o to tu pojde. Sulík dávnejšie začal kampaň tým, že Mečiara treba stíhať za zneužitie právomoci verejného činiteľa, naopak Fico tvrdil, že každému třeba zobrať diplom kto sa stotož%nuje s názorom zrušiteľnosti „Mečiarových amnestii“. Napokon pravica presadila právny názor Ústavného súdu, ktorý konštatoval, že „Mečiarove amnestie“ treba zrušiť nakoľko to bolo zneužitie právomoci verejného činiteľa, lebo už v tom čase vedel, že amnestiami zabráni vyšetriť kauzu únosu Michala Kováča mladšieho.

V tejto hre je teda Mečia a Kiska, buď vyhrá skupina okolo Kisku, toho omilostí Zuzka a Mečia bude stíhaný za zneužitie postavenie verejneho činiteľa alebo vyhrá skupina okolo Harabina, ten ochdáni Mečiara, ale budú stíhaní Kiska a spol., včetne ďalších politických osobnosti. Harabin ako jediný líder dal jasný signál, uverejnený v jeho blogu: „Normálni ľudia bývajú aj väzobne šikanovaní, ale prominentní gauneri ako napr. práve Trnka, ale aj Počiatek, Kaliňák, Lipšic, Palko, Dzurinda, Mikloš, Rusko, Malchárek, Jankovská a ďalší, alebo nie sú stíhaní vôbec, alebo nie sú vo väzbe“.

Koho voliť aby sa darebáci dostali do väzenia a čestní a statoční ľudia do vedenia štátu. Uvádzam tip pre nerozhodných:

– Na prvom mieste třeba dať hlas strany VLASŤ a zakrúžkovať pána Harabina,

– V druhom rade třeba dať hlas Socialistom.sk a zakrúžkovať pána Chmelára,

– Na tretie miesto by som podporoval nováčika „Máme toho dosť“, ktorý aspoň v názve vyjadruje svoju nespokojnosť,

– Na ďalšom mieste třeba podporiť Slovenskú ligu, za ktorú chcel kandidovať aj pán Mečiar a zakrúžkujte Ruhiga aj keď iní by si zaslúžili viac pozornosti,

– Potom ďalšieho nováčika Práca slovenského národa,

– A na záver Hlas ľudu a zakrúžkujte pána Marčeka,

– Ostatných už nebudem spomínať, lebo oni už majú svojích voličov.

Čo týmto získame a čo stratíme.

Aj mne ublížila Mečiarová administratíva a osobne pán Harabin nepomohol aj keby mohli. Ale osobná nenávisť k týmto ľuďom musí ísť bokom v záujmu záchrany Slovenského národa pred zapredaním do zahraničia. Treba sa zmieriť s tým, že pán Harabin ochráni Mečiara pred trestným stíhaním za znaužitie právomoci verejného činiteľa v kauze „mečiarové amnestie“, veď už si svoje vytrpel.

Na strane druhej určite získame, lebo podvodník Kiska, podvodníčka Čaputová skončia určite v Leopoldove, alebo pri najhoršej kombinácii ak budeme my nerozhodní takto voliť, tak vybojujeme aby pán Harabin sa stal generálnym prokurátorom a on s nimi určite zatočí. Na strane tretej máme záruky, že aj ďalší darebáci ktorých Harabin spomínal … Trnka, ale aj Počiatek, Kaliňák, Lipšic, Palko, Dzurinda, Mikloš, Rusko, Malchárek, Jankovská a ďalší… budú spravodlivo stíhaní a potrestaní. Ak k nim pridáme Čižnára a Šufliarského tak sa naplní aj moja osobná túžba po spravodlivosm zadosť učinení za krádež môjho rodinného domu a nevydanie bezdôvodného obohatenia.

. Na záver si zopakujme poradie a možnosti krúžkovania:

VLASŤ a pán Harabin

Socialisti.sk a pán Chmelár

Máme toho dosť a pán Oravec

Slovenská liga s pánom Ruhigom

Práca slovenského národa a pán Stopka

Hlas ľudu a pán Mrček

A ďalší?

Fico sklamal, lebo zneuživa názov SMĚR-socialna demokracia tým, že pomalými sociálnymi dávkami sa drží pri moci na úkor žobrajúcej väčšiny, ktorej „dávkuje“ nádej na lepší život. To je vypočítave a podlé!!! Danko so svojou SNS sklamal, lebo nepreukázal i v mojom prípade (krádež rodinného domu, nevydanie bezdôvodného obohatenia a zmarená kandidátka za prezidenta!), že mu ide viac o spravodlivosť ako o vlastné ego kapitána topiacej sa lodi, mafián Kollár a jeho Sme rodina je najrafinovanejšií názov, ktorý sa rozchádza so skrytými záujmami lídra Kollára, (identikt v súvislosti…. ) nepomohlo ani mojej rodine i keď som ho o to žiadal. SaS aj so Sulíkom sú len bývalí spravodajci, ktorí nenávidia Fica za ich odhalenie, to isté sa týka milionára Matoviča, ktorí zneužíva získane informácii z prostredia SIS, na okydávanie všetkých dokola i keď sú to pravdivé informácie, taktiež nepomohol, no a ostatných nebudem ani spomoínať, lebo všetci majú „za ušami“ špínu.

Verím, že po voľbách nájdu spoločnú reč:

Striktne dodržiavať základné ľudské práva bez rozdielu

S pozdravom Ján Molnár, najviac prenasledovaný občan

Kauza krádež rodinného domu na webe: www.koloseo.info/naka

Rozprávaný príbeh:

https://youtu.be/IDZzQUC_lio

videa na youtube: https://www.youtube.com/user/chorademokracia/videos

Prečítajte si z iného rozného uhľu Tu

Kliknite aj na mojú ďalšiu novú kapitolu Tu

Alebo moje archívy v HN

Prísaha vlastencov Slovenska bez ohľadu na politickú orientáciu

26.04.2021

My občania Slovenskej republiky združení v Slovenskej občianskej domobrane prisaháme, že budeme brániť našu slobodu, rovnosť a bratstvo so všetkými praslovanskými národmi a usilovať sa o MIER v celosvetovom spojenectve čestných a statočných, charakterných a morálnych občanov suverénnych a národných krajín a spoločne porazíme novodobí fašizmus vstávajúci z hrobu [...]

Už je to vonku, COVID 19 je podvod! ! ! Súdy v troch štátoch spochybnili jeho existenciu! ! ! V Česku je revolúcia! !

03.04.2021

Nie je žiadnym tajomstvom, že už tri štáty Portugalsko, Dánsko a Fínsko súdnymi príkazmi zrušili nosenie rúšok a nariadili vládam aby veci dôkladnejšie prešetrili. Je tomu viac ako rok, čo zažívame strach s koronavírusu, ale všetko netrvá večne. Je pandémia skutočnosťou, alebo len fikciou aby mohli celosvetovo organizované skupiny zarobiť milióny? Pravda sa [...]

Konšpiračné oddelenie v DOMOBRANE, útopia alebo realita?

31.03.2021

O konšpiráciách a dekonšpiráciách bolo napísaných veľa článkov a kníh ako aj prieskumov, tak napríklad až 54 % Slovákov si myslí, že protesty Za slušné Slovensko, ktoré boli zorganizované po smrti Jána Kuciaka, boli zorganizované zahraničnými mocnosťami a organizátori boli za to platení. Až 40% respondentov zo Slovenska podľa prieskumu GLOBSEC verí tomu, že [...]

Bohuš Garbár

Vyzvedačstvo pre Rusko a branie úplatkov. Súd poslal Garbára do väzenia, nezaplatil totiž pokutu

29.04.2024 13:22

Garbár podľa polície zbieral informácie pre príslušníkov ruskej vojenskej rozviedky GRU od apríla 2021.

Komunisti oslávili 1. máj

V prípade minuloročného zjazdu KSS polícia zastavila trestné stíhanie

29.04.2024 13:15

Na zjazde mali byť vystavené nielen tradičné komunistické symboly, ale aj portrét Stalina.

Blinken

Blinken žiada vyššiu súčinnosť v oblasti obrany s krajinami Perzského zálivu

29.04.2024 13:10

Blinken chce svoju cestu po krajinách Blízkeho východu využiť aj na to, aby v tejto záležitosti vyvinul tlak na vedúcich predstaviteľov Izraela.

koloseo

Patríme medzi aktívnych občanov, ktorí sa zaujímajú o veci verejné a majú za cieľ presadiť ZMENU spoločenského zriadenia na priamu demokraciu na vzor Švajčiarska.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 48
Celková čítanosť: 197556x
Priemerná čítanosť článkov: 4116x

Autor blogu