Založ si blog

Zachárania Tri sigmata pľundrujúce duše slovenských politikov, alebo je to nástroj oligarchov – ich spojencov?

  Keď sa pozerám z nadhľadu na politické dianie na Slovensku, tak mi to silno pripomína románový príbeh od Philipa K. Dicka Tri sigmata Palmera Eldritcha. V tomto scifi románu vesmírne sily vytvárali z človeka neľudské stvorenia, ktorých spoločným znakom boli tri sigmata, kovové zuby, kovová pravá ruka a mechanické oči. 

Zem sa na začiatku 21 storočia stáva neobývateľnou kvôli narastajúcim teplotám a ľudia sú odosielaný do mimozemských kolónii, kde sa stretávajú s podobným nehostinným prostredím. Jedinou cestou ako uniknúť aspoň na okamžik pred zúfalou realitou je je kolektívny spirituálny pôžitok navodený nelegálnou drogou Can-D. Z ďalekej hviezdnej sústavy prichádza obchodník s neodolateľnou ponukou: požutím jeho dovezenej substancie Chew-Z sa môžu stať požívači Stvoriteľmi a pánmi vlastných svetov. Román z roku 1965, ktorý bol ocenený cenou Nebula končí myšlienkou, že len spolok spasiteľov môže silou viery zachrániť zbytok ľudstva.

Kovové zuby evokujú súčasnú nenažranosť „nadľudí“ a ziskuchtivosť za drogou nazývanou EURO. Cez túto drogu si môžu dovoliť cestovanie v  neobmedzenom čase a priestore bez ohľadu na hranice a utrpenie menšiny bezdomovcov u ktorých je typickým znakom chýbajúce zuby. Pokiaľ máte vlastné zuby nezúfajte, ešte ste neni na tom najhoršie.

Kovová pravá ruka evokuje už tvrdú realitu ako sa dopracovať k droge EURO, nakoľko oproti zvieratám sa odlišujeme aj tým, že máme citlivé ruky ktorými si vieme vytvárať nástroje na uľahčenie práce pri získavaní potrvaín, ale na strane druhej sú naše ruky zodpovedné za naše správanie, podpisujeme nimi najme rôzne zmluvy a podávame si ruky pri vytváraní spolkov. Typickým znakom súčasnej doby sú spolky politikov, finančných žralokov, ktoré šikovne okrádajú svojich spoluobčanov.

Mechanické oči evokujú, že bez ich čírosti niet spravodlivosti. Typickým znakom pre súčasných politických darebákov veľkého rozmeru sú čierne nepriezračné oči. To len preto aby sme nevideli ich jastrabí zrak, ktorým chytajú svoju korisť aby ju mohli zožrať ako tiger na love. Najnebezpečnejšie sú oči darebákov, ktoré vidia spoza rohu, teda to čo radový občan nevidí. K tomu im napomáhajú cnezúrované média, najme verejnoprávna televízia, ktorá nedovolí občanom pozrieť sa za roh, za ktorým stoja darebáci s bakuľami a číhajú na nič netešiaceho občana.

Román Tri sigmata Palmera Eldritcha, končí návodom na zmenu. Nijak inak sa nedá bojovať proti tajnému dohľadu nad občanmi, proti korupcii a ignorancii zákonnosti, len silou viery spolku spasiteľov, ktorý zachránia zbytok ľudstva.

Spolok spasiteľov to bude mať ťažké, Philip K. Dick v ďalších románoch opisuje ako si darebáci vyrábajú mechanické roboty, kovové gule, mechanické klepetá a iné príšery, ktoré sa prilepia na človeka a vycicajú z neho život. Typickým znakom dnešnej doby sú naše bankové karty, ktoré nedovolia nepohodlným ľuďom  získať peniaze na živobytie lebo exekútori majú dohľad nad bankovými účtami a týmto „trikom“ vyrábajú ľudí, ktorí síce pracujú ale sú bez príjmu, akoby vedúcich za ruku do bezdomovstva. Mobilné telefóny nahrádzajú dávnych špiónov a sledovačov a internet prostredníctvom sociálnych sieti facebook a podobne doslova a do litery pochytá ten zbytok spasiteľov, ktorí by chceli zachrániť svet.

Keď všetky pasce zlyhajú, nasleduje priamy útok z vnútra prostredníctvom „krkavčích matiek“, manželiek, družiek priateliek a prostitútok. Najnovšie sa používajú a nasadzujú drahocenné osoby s poruchou osobnosti psychopatky a psychopati, proti ktorým sa bežný a neskúsený druh, družka, manžel, manželka nevedia brániť. S rešpektom voči ženám, ale tie vo Švajčiarsku dostali právo voliť  len pred krátkou dobou, preto mali Švajčiari nádej na úspech, ktorý dosiahli ale už je na úpadku.

Na okamih sa pozrieme do budúcnosti tak o sto rokov dopredu, keď sa objaví spisovateľ, ktorý popíše túto dobu ako dobu čarodejníctva kde intrigy a ženská slabosť zničila nádej na udržanie mieru vo svete. V rodinách kde muž je dominantnou silou so schopnosťou zasadiť politike spravodlivý rozmer, tajný dohľad zaútočí na jeho druhú polovicu, tak rafinovane ako keď Steven Segal vo filme Horiaca Aljaška popisoval najväščie zlo, ktoré ľudský mozog nepochopí aj keď sa ponorí na dno svojej duše. Odpoveď potvrdzuje aj realita, prečo je viac bezdomovcov mužov ako žien. Ženy súčasná oligarchia používa, lepšie povedané zneužíva na rozbitie rodiny s cieľom zraniť muža, ktorý by bol nebezpečný ak by sa spojil s inými spasiteľmi zeme. Žena je zraniteľná najme v období keď má dospievajúce deti. Tajný dohľad zariadi aby muž nemal príjem, aby sa prepadol do čísiel nezamestnaných alebo dlžníkov a potom už len krôčik k zrade manželky, ktorá neodolá ponuke, buď padne ona aj s deťmi alebo padne manžel a ona sa zachráni aj s deťmi, lebo dostane ponuku ktorá sa nedá odmietnuť – drogu menom EURO.

Preto P.K.Dick použil vo svojich románoch ako platidlo kožky, lebo tým naznačil, že jediná záchrana ľudstva je zrušiť papierové peniaze a zaviesť odplatu prácu za prácu, tým za zruší akumulácia drogy s názvom EURO alebo iný „papier“ v jedných rukách, pomocou ktorých sa cielene rozbíjajú rodiny a vyrábajú sa nešťastní ľudia. Len preto aby nenažranci sa priživovali na úkor pracujúcich ľudí, myslím tých ľudí, ktorí vytvárajú hodnoty. Proti tajnému dohľadu sa jednotlivec nedokáže ubrániť ani keby mal silu Boha, ktorý samozrejme v ľudskej podobe neexistuje.

 

Nehanbím sa za zverejnenie môjho príbehu v ktorom ma vlastná manželka zradila a ako „krkavčia matka“ obetovala svojho syna pozlátkom pokojného a slobodného života pred otcovskou láskou a výchovou. Krkavčia preto, lebo môj vlastný syn začal drogovať, stal sa gayeom a jeho život postupne skončí tragédiou, lebo ona dostala ponuku EURO výmenou za manželové bezdomovstvo.

 

Za čo, za toto: http://www.peticie.com/peticiaobcianskehokandidatajanamolnara

 

Tu je linka ako začala manželská vojna, ako sa nedá tomu ubrániť, nakoľko súdy, v prevažnej väčšine „spolukrkavice“ sudkyne , vyšetrovateľky a prokurátorky držia pohromade aby muža ohrozujúceho ich „mamon“ zrazili na kolená a odpratali do hrobu.

 

Ďalšie riadky zbabelci sa nemusia unúpvať čítaním, sú určené len pre „spolok spasiteľov“

Linky na súdne spory:

10C84/2008 – video http://www.youtube.com/watch?v=XBN4voqb6vA

19C181/2009 – video http://youtu.be/wzybFkXGzEc

7C33/2006 – video http://www.youtube.com/watch?v=uyPjTElH9ZQ

20C59/2008 – video http://www.youtube.com/watch?v=F1Zd3QYkB9Y

7C90/2006 – video http://www.youtube.com/watch?v=o13y0W-gt_g

 

Príčina: www.koloseo.info/lucenec

Následok príčiny: www.koloseo.info/ponuka

 

Darebáci:

Prokuratúre to neprekáža, že mne bola protizákonne spôsobená veľká krivda.

http://www.koloseo.info/listyprezidentovi/kniznica/generalnaprokuratura.pdf

Moja nádej na spravodlivosť „spľaskla“ keď po takmer trojmesačnopm skúmaní mojej sťažnosti som dostal od námestnika trestného odboru JUDr. Sufliarského (námestnik aj za čias predchádzajúceho generálneho prokurátora JUDr. Dobroslava Trnku) vyrozumenie v ktorom urobil len výpočet mojích trestných oznámení a sťažností z pohľadu štatistiky, ale k meritu veci vôbec stanovisko nezaujal a vec odložil.

http://www.koloseo.info/listyprezidentovi/kniznica/02-Upovedomenie-GP-na-staznost.pdf

 

Napísal som aj novému prezidentovi:

http://www.koloseo.info/listyprezidentovi

Do dnešného dňa neodpovedali ani jeho zamestnanci, už je Palmer Eldritch

 

Prečo:

Ako odplata aby som na syna nemal vplyv – politická objednávka

 

A takto začala rodinná vojna:

Návrh na určenie výživného pre spoločnú domácnosť – príprava na zradu svojho manžela

http://www.koloseo.info/sudy/13P190/default.htm

Trestné 1 ukradla mi syna a mna urobila bezdomovca

http://www.koloseo.info/prokuratura/010513/default.htm

Trestné 2 robila podvody na úkor rodiny

http://www.koloseo.info/prokuratura/270513/default.htm

Trestnén 3 jej sestra všetko z politických dôvodov zariadila

http://www.koloseo.info/prokuratura/orp67/default.htm

 

Takéto je naše Slovensko, hurá vivat Slovensko ale smrť FAŠIZMU

 

Ak ťa tento článok oslovil, neváhaj a pridaj sa!!!!!

Prísaha vlastencov Slovenska bez ohľadu na politickú orientáciu

26.04.2021

My občania Slovenskej republiky združení v Slovenskej občianskej domobrane prisaháme, že budeme brániť našu slobodu, rovnosť a bratstvo so všetkými praslovanskými národmi a usilovať sa o MIER v celosvetovom spojenectve čestných a statočných, charakterných a morálnych občanov suverénnych a národných krajín a spoločne porazíme novodobí fašizmus vstávajúci z hrobu [...]

Už je to vonku, COVID 19 je podvod! ! ! Súdy v troch štátoch spochybnili jeho existenciu! ! ! V Česku je revolúcia! !

03.04.2021

Nie je žiadnym tajomstvom, že už tri štáty Portugalsko, Dánsko a Fínsko súdnymi príkazmi zrušili nosenie rúšok a nariadili vládam aby veci dôkladnejšie prešetrili. Je tomu viac ako rok, čo zažívame strach s koronavírusu, ale všetko netrvá večne. Je pandémia skutočnosťou, alebo len fikciou aby mohli celosvetovo organizované skupiny zarobiť milióny? Pravda sa [...]

Konšpiračné oddelenie v DOMOBRANE, útopia alebo realita?

31.03.2021

O konšpiráciách a dekonšpiráciách bolo napísaných veľa článkov a kníh ako aj prieskumov, tak napríklad až 54 % Slovákov si myslí, že protesty Za slušné Slovensko, ktoré boli zorganizované po smrti Jána Kuciaka, boli zorganizované zahraničnými mocnosťami a organizátori boli za to platení. Až 40% respondentov zo Slovenska podľa prieskumu GLOBSEC verí tomu, že [...]

ján slota

Obnovený proces v korupčnej kauze Jána Slotu prerušili

26.04.2024 11:21

Kým Ústavný súd SR nerozhodne, dovtedy bude konanie prerušené. Prokurátor voči tomu podal sťažnosť.

Slávnostné otvorenie DSB observatória v Bratislave

VIDEO: Bratislava má prvú hvezdáreň, zložili sa na ňu sponzori a nadšenci. Neskôr privíta aj širokú verejnosť

26.04.2024 10:55

Na Deutsche Schule Bratislava slávnostne otvorili prvú hvezdáreň v Bratislave - DSB Observatórium.

Polícia SR

Nastúpila do MHD a domov sa už nevrátila. Polícia pátra po 14-ročnej Liliane

26.04.2024 10:44

Žilinskí policajti žiadajú verejnosť o pomoc.

Viktor Orbán

Gyöngyösi: Orbán je nepriateľ národa, premenil Maďarsko na diktatúru. Budapešť by nemala zabudnúť na sovietske tanky

26.04.2024 10:40

Myslím, že sme sa v Maďarsku vrátili do boľševických časov, tvrdí predseda strany Jobbik.

koloseo

Patríme medzi aktívnych občanov, ktorí sa zaujímajú o veci verejné a majú za cieľ presadiť ZMENU spoločenského zriadenia na priamu demokraciu na vzor Švajčiarska.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 48
Celková čítanosť: 197311x
Priemerná čítanosť článkov: 4111x

Autor blogu